ФорумОстанні зображенняПошукЗареєструватисьВхід

Поділитися | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов

Поради педіатра

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3
АвторПовідомлення
marmyljadka

marmyljadka

Кількість повідомлень : 189
Пункти профілю : 207
Репутація : 26
Дата реєстрації : 22.10.2014

Поради педіатра - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty17/11/2014, 11:46
101

Hondaдобре, що з одним помогли, так тут вже інше.
Якщо мошонка червона і ще є неприємний запах - то може бути проблема, запалення яєчка чи придатка (або і те, і те). Проблема може виникнути внаслідок механічної травми. При цьому може бути саме яєчко більш ущільнене і тверде та збільшене в розмірі, але вже краще сама туди не лізь, щоб ще більше не травмувати. Я б радила звернутись до дитячого уролога (чи хірурга), але не педіатра, бо то делікатна тема, щоб не було проблем в майбутньому.

Admin
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·

Кількість повідомлень : 760
Пункти профілю : 964
Репутація : 127
Дата реєстрації : 17.08.2014

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty17/11/2014, 11:48
102

marmyljadka пише:
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·я не готова вже дати тобі відповідь, вибач, я постараюсь день-два обдумати, щось десь знайти і тобі напишу. Скажи ще орієнтовно скільки доця важитьі її ріст, бо знаю з власного досвіду, для кожної мами дитина мало їсть

Коли їла мало - то вже півбіди, а зара період, шо за день два рази яйко вікусить або півквашеного огірка і все за цілий день !!! Можливо, то пов"язано, шо вона груди ще смокче. Росту має 87 см, а вага 10,5 кг. Я розумію, що чим тут поможеш, то, певно, скоріше, крик душі Плачущий смайлик

А разом – Україна!
Повернутися до початку Перейти донизу
https://matusya.ukraine7.com
Karapuz

Karapuz

Кількість повідомлень : 324
Пункти профілю : 370
Репутація : 30
Дата реєстрації : 26.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty17/11/2014, 11:50
103

Дякую !!!! !
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 15:18
104

·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· довго думала що тобі відповісти. Це складна тема, але дуже поширена, дитина - малоїжка, як заохотити до їди так, щоб не нашкодити. Все залежить від твоєї витривалості і сили волі, хто кого, хто силиніший. Дивись, апетит може бути відсутній через наявність гельмінтів (глистів), ніяких аналізів не здавали, може колись щось знаходили? Хоччесно кажучи, я схиляюсь до думки, що в осінньо-зимовий період (коли дитина перестає ритись в піску і тянути брудними руками все до рота) + надія, що скоро буде сніг - профілактично гнати ту заразу, навіть, якщо аналізи "чисті". Бо інколи можна пів року потратити, щоб щось знайти, і не факт, що то буде правда...
А далі
- харчування по строгому режиму. (пишу як приклад - свій графік. 8,30-9,00; 12,00-12,30; 16,00-16,30; 18,00; 20,30-21,00) в проміжках між їдою ніяких перекусів печеньком, яблучком... Не готуй на один прийом 100 страв, щось одне, не хоче їсти - іди гуляй, нагулюй апетит. Це вигідно з двох причин - по-перше, буде знати , що якщо зараз не поїсти, то наступного разу буде через тривалий час, а по-друге , організм поступово звикне до певної періодичності та буде подавати ознаки голоду якраз до чергового прийому їжі. Але це потрібно ввести в систему.
- максимально виключити солодощі (солодкий чай, солоджений сок...). Лиш натуральний смак, а краще не газовану воду. В мене теж була така проблема, поки я не заборонила дитині їсти на вулиці (стараюсь поїли - погуляли - поїли - погуляли...)
- максимум гуляти, бігати, скакати на свіжому повітрі. Зменшити час перегляду ТВ.
- можна залучати доцю в процес приготування їжі, а потім хвалити, яку смакоту вона приготувала
- моя доця, наприклад любить, коли їжу можна взяти в руки (сирник, оладку, котлетку, кульки з сиру...)
- непогано десь за 20-30хв до їди дати випити кислого яблучного чи виноградного соку, він стимулює вироблення шлункового соку і хочеться їсти.
- знаю, що в деяких випадках допомагають ферментні препарати - Креон, Пангрол (не погано б було зробити УЗД підшлунковох, печінки, жовчевого міхура)
- і ще, колись (до мого декрету) був дієвий препарат Вівабон. Там природній склад, також має легку імуностимулюючу дію. От лиш не впевнена, що зараз він є в продажу, бо виробництво там вроді Пакистан. Можеш тут почитати про склад http://pharmprice.kz/annotation.php?id=1226
і Триметабол - непогний стимулятор апетиту.

Але для буть-якого ефекту - необхідно приймали ліки хоч 7-10днів. Хоч я і не є прихильником зразу пічкати чимось - спробуй спочатку налагодити перші пункти (навіть, якщо тобі здається, що ти все так само робиш)

Admin
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 15:28
105

marmyljadka пише:
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· довго думала що тобі відповісти. Це складна тема, але дуже поширена, дитина - малоїжка, як заохотити до їди так, щоб не нашкодити. Все залежить від твоєї витривалості і сили волі, хто кого, хто силиніший. Дивись, апетит може бути відсутній через наявність гельмінтів (глистів), ніяких аналізів не здавали, може колись щось знаходили? Хоччесно кажучи, я схиляюсь до думки, що в осінньо-зимовий період (коли дитина перестає ритись в піску і тянути брудними руками все до рота) + надія, що скоро буде сніг - профілактично гнати ту заразу, навіть, якщо аналізи "чисті". Бо інколи можна пів року потратити, щоб щось знайти, і не факт, що то буде правда...
А далі
- харчування по строгому режиму. (пишу як приклад - свій графік. 8,30-9,00; 12,00-12,30; 16,00-16,30; 18,00; 20,30-21,00) в проміжках між їдою ніяких перекусів печеньком, яблучком... Не готуй на один прийом 100 страв, щось одне, не хоче їсти - іди гуляй, нагулюй апетит. Це вигідно з двох причин - по-перше, буде знати , що якщо зараз не поїсти, то наступного разу буде через тривалий час, а по-друге , організм поступово звикне до певної періодичності та буде подавати ознаки голоду якраз до чергового прийому їжі. Але це потрібно ввести в систему.
- максимально виключити солодощі (солодкий чай, солоджений сок...). Лиш натуральний смак, а краще не газовану воду. В мене теж була така проблема, поки я не заборонила дитині їсти на вулиці (стараюсь поїли - погуляли - поїли - погуляли...)
- максимум гуляти, бігати, скакати на свіжому повітрі. Зменшити час перегляду ТВ.
- можна залучати доцю в процес приготування їжі, а потім хвалити, яку смакоту вона приготувала
- моя доця, наприклад любить, коли їжу можна взяти в руки (сирник, оладку, котлетку, кульки з сиру...)
- непогано десь за 20-30хв до їди дати випити кислого яблучного чи виноградного соку, він стимулює вироблення шлункового соку і хочеться їсти.
- знаю, що в деяких випадках допомагають ферментні препарати - Креон, Пангрол (не погано б було зробити УЗД підшлунковох, печінки, жовчевого міхура)
- і ще, колись (до мого декрету) був дієвий препарат Вівабон. Там природній склад, також має легку імуностимулюючу дію. От лиш не впевнена, що зараз він є в продажу, бо виробництво там вроді Пакистан. Можеш тут почитати про склад http://pharmprice.kz/annotation.php?id=1226
і Триметабол - непогний стимулятор апетиту.

Але для буть-якого ефекту - необхідно приймали ліки хоч 7-10днів. Хоч я і не є прихильником зразу пічкати чимось - спробуй спочатку налагодити перші пункти (навіть, якщо тобі здається, що ти все так само робиш)

Дякую тобі за поради !!!! Будемо пробувати !

А разом – Україна!
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 15:32
106

Не ображайся, якщо я щось десь написала грубо, старалась так, щоб доступно, не замудро... і всеж був який толк з того. Повір перші пункти - реаьно дієві, перевірила сама, хоч раніше і не вірила, але головне не втратити надію і силу, перебороти впертість дитини, не зламавши характер. Бо вони в такому віці дуже добре вміють випробовувати і тянути саме за ті нитки, що потрібно їм.

Admin
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 16:52
107

marmyljadka пише:
Не ображайся, якщо я щось десь написала грубо, старалась так, щоб доступно, не замудро... і всеж був який толк з того. Повір перші пункти - реаьно дієві, перевірила сама, хоч раніше і не вірила, але головне не втратити надію і силу, перебороти впертість дитини, не зламавши характер. Бо вони в такому віці дуже добре вміють випробовувати і тянути саме за ті нитки, що потрібно їм.

Ти про шо, які образи !!! Я тобі вдячна за поради!!! Я задумалася над ними !!! Бо так справді, шо я цілий день бігаю з тареляим, намагаючись запхати в неї бодай шматок, бо вона ше нічого не їла і її дратує і сама дратуюсь. Але то дуже важко себе пересилити, шей бабусі масла в вогонь підливають - "йой, воно таке худе" "йой, та вона ніц не їст" "йооой, а мож ше їй того дай" "йой шос роби з дитинов" і то таке замкнене коло виходить !! Ше я думаю, шо груди їй мішають їісти, бо овна посмокче - тай вроді і не голодна.
Так шо я тобі щиро вдячна за поради !!! Будемо пробувати запровадити їх у життя !! goduju

А разом – Україна!
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 17:07
108

Що до ГВ, то я цілком підтримую твоє бажання продовжувати годувати далі, але може спробуй лиш на сон, чи на ніч, а в інший час - готову їжу. Вважаю, що найкраще відлучати або вже в сильні морози чи літом (коли найменше вірусних захворювань). А взагалі, зараз - то вже більше психолохічна залежність вас обидвох, бо в 2 роки (ну доці вже ж скоро 2), поживи і користі в ГМ дуже мало. Згадала, я коли хотіла, щоб доця трохи набрала ваги, то робила їй (вона таке полюбляла) каші ці пачкові куповані (бебі премія чи мілупамолочні, якісь мультизлакові, найбільше любила з вишнею) на молоці і на ніч давала ріденьку пити (з бутилочки). Ну це так, не по медичному, просто з власного життя. А потім налагодили раціон, режим - і зараз навпаки жаліюсь, що вона в мене груба і мені важко

Admin
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 17:22
109

marmyljadka пише:
Що до ГВ, то я цілком підтримую твоє бажання продовжувати годувати далі, але може спробуй лиш на сон, чи на ніч, а в інший час - готову їжу. Вважаю, що найкраще відлучати або вже в сильні морози чи літом (коли найменше вірусних захворювань). А взагалі, зараз - то вже більше психолохічна залежність вас обидвох, бо в 2 роки (ну доці вже ж скоро 2), поживи і користі в ГМ дуже мало. Згадала, я коли хотіла, щоб доця трохи набрала ваги, то робила їй (вона таке полюбляла) каші ці пачкові куповані (бебі премія чи мілупамолочні, якісь мультизлакові, найбільше любила з вишнею) на молоці і на ніч давала ріденьку пити (з бутилочки). Ну це так, не по медичному, просто з власного життя. А потім налагодили раціон, режим - і зараз навпаки жаліюсь, що вона в мене груба і мені важко

Вона ті каші взагалі в рот не візьме. А як ненароком запхаю в ротик, то вона виплюьовує і ше потім пальчиками з язика зішкрібає, ніби какулю їй запхали )))))) Пісна гречка і пісний рис - то її улюлена їіда, а як зачує там який чужорідний предмет (то я про печінку, мясце і тд) ...всьо кирдик, - в тата друга вечеря mama

А разом – Україна!
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty18/11/2014, 17:26
110

так, так, такі вони маленькі жінки, всі різні...

askim

Кількість повідомлень : 233
Пункти профілю : 264
Репутація : 29

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty20/11/2014, 21:25
111

В малого зробився ячмінь. Йому 10 міс. Що робити?
SoloNes

SoloNes

Кількість повідомлень : 93
Пункти профілю : 126
Репутація : 25
Дата реєстрації : 23.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty20/11/2014, 23:30
112

Все ж мене мучить оцей преднізалон вколотий донечці - чи не буде це мати наслідків негативних? Лікар, в якого ми були в ОДЛ так кричав, що я навіть не сміла запитати. І чому нам його назначили? шок
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty21/11/2014, 09:40
113

askim пише:
В малого зробився ячмінь.  Йому 10 міс. Що робити?
капати очки, обовязково обидва, ретельно вимивши перед тим руки! Каплі Тобрекс чи Флоксал (вона не печуть) по 1 кр х 4-5 разів на день 5 днів. Остерігатись вітру і протягів. Краще не гріти, бо там може бути гній і тоді буде ще гірше. Якби Ви замітили гнійничок - негайно до офтальмолога.

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty21/11/2014, 09:59
114

SoloNesпреднізолон - досить потужний гормон кори наднирників, в дітей застосовують вкрай рідко, в екстрених ситуаціях як протишоковий засіб. Взагалі він ще має протиалергічну, протизапальну, протинабрякову і протитоксичну дію. Для стимуляції імунітету - то говорили так давно, мені здається, що ще ми втой час були дітьми віку твоєї доні, зараз з такою ціллю його не використовують. Доведено, що при довгоьривалому прийомі він навпаки знижує імунітет. Не бачачи дівчинки (але приблизно думаю важить 5-6кг), то навіть за наявності показів (яких не було) доза введеного препарату була збільшена приблизно в 2 рази (!). Специфічного антидоту не існує.
Впринципі, в подальшому, при одноразовому введені наслідків не мало б бути (то ж не систематичний довготривали курс лікування). Просто зразу після введення міг зрости тиск, цукор, кількість тромбоцитів крові..., що в домашніх умовах такій маленькій дитині ніхто не контролює, а наслідки можуть бути небезпечні.
Скажи до кого ви попали в ОДКЛ, просто цікаво

SoloNes

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty21/11/2014, 13:11
115

Ми в Мукачеві до завідуючого реанімації новонароджених Ольчедаєвського звернулись. Навряд чи ти будеш знати закарпатських лікарів чешет
Дякую, ти мене заспокоїла!
askim

askim

Кількість повідомлень : 233
Пункти профілю : 264
Репутація : 29

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty21/11/2014, 16:22
116

Налякалась сама і всіх. То не ячмінь. А напевно малий царапнув був себе. Бо на рано ніц вже нема.
Karapuz

Karapuz

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/11/2014, 13:22
117

Мій синок 2 міс зригує прозорою водичкою інколи з молочком це нормально? може це слюні?
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/11/2014, 19:07
118

SoloNes пише:
Ми в Мукачеві до завідуючого реанімації новонароджених Ольчедаєвського звернулись. Навряд чи ти будеш знати закарпатських лікарів чешет
Дякую, ти мене заспокоїла!
дійсно не знаю, я думала, що сюди їхали, тому і цікавилась. В реанімації часто застосовують гормони, то він знає що і до чого, того певне і така реакція була

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/11/2014, 19:08
119

askim пише:
Налякалась сама і всіх. То не ячмінь. А напевно малий царапнув був себе. Бо на рано ніц вже нема.
от і добре, що все обійшлось

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/11/2014, 19:11
120

Karapuz пише:
Мій синок 2 міс зригує прозорою водичкою інколи з молочком це нормально?  може це слюні?
молочком - допустимо, а водичкою - якось дивно, в 2 міс, щоб вже аж така кількість слюнь, щоб зригував. Ти його не допоюєш? Скільки часу це триває, яка кількість, як за часто?

SoloNes

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/11/2014, 20:30
121

У моєї донечки теж буває, що вона зригує деколи ніби водичкою, але мені сказали в ОДЛ, що це нориально
Karapuz

Karapuz

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty23/11/2014, 01:20
122

Не допоюю, переважно зранку інколи і після обіду. Зригує то водичкою то водичкою з молочком в основному після їди
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty23/11/2014, 09:35
123

Karapuz пише:
Не допоюю, переважно зранку інколи і після обіду. Зригує то водичкою то водичкою з молочком в основному після їди
Взагалі зригування в немовлят фізіологічне до 5-7міс, але якщо це незавдає ущербу (немає дифіциту ваги) + відсутні домішки крові. Є патології, які потребують хірургічного втручання і проявляються частим зригуванням (швидше блювотою), але це щоразу і великою кількістю, тому я й просила уточнити як за часто, яким об,ємом і скільки часу це триває (чи від народження чи день-два)

Karapuz

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty23/11/2014, 11:53
124

Зригує від народження, гастроентеролог сказала що норма, а от водичкою дня 2-3 як
krapochka

krapochka

Кількість повідомлень : 122
Пункти профілю : 159
Репутація : 31
Дата реєстрації : 02.11.2014

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/1/2015, 10:18
125

Привіт Оля. Підкажи, будь ласка, де почитати інформацію чи відразу нестися до лікаря про таке. В Діми (2рочки і 1міс) вже другий тиждень під час сечовипускання надувається член і здувається в кінці процесу. На кінчику трошки червоненький. Що це може бути?
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/1/2015, 15:19
126

krapochka пише:
Привіт Оля. Підкажи, будь ласка, де почитати інформацію чи відразу нестися до лікаря про таке. В Діми (2рочки і 1міс) вже другий тиждень під час сечовипускання надувається член і здувається в кінці процесу. На кінчику трошки червоненький. Що це може бути?
Привіт. Дуже делікатна чоловіча справа. Взагалі хоч колись уролог оглядав? Можу зробити висновок, що в синочка фімоз, а те, що трошки почервоніло - можливо пішло запалення. Попробуй сама зробити теплу ванночку з ромашки + кора дуба (краще налий в тазік чи дитячу ванну і посади його туди на 10-15хв), щоб пісюн гарно там помок, потім ОБЕРЕЖНО відведи крайню плоть і вимий. Можеш повторити ванночки декілька разів під ряд. Особливо виведенням голівки не захоплюйся, якщо не виводиться голівка - ЗАЛИШ В СПОКОЇ, щоб зайвий раз не турбувати і не поранити, з часом крайня плоть сама розтягується і все приходить в норму, дуже рідко потрібно оперувати. Можеш почитати http://uroportal.com.ua/publ/statti_ukrajinskoju_movoju/andrologija/fimoz_u_ditini_diagnostika_fimozu_u_ditej_likuvannja_fimozu_u_khlopchikiv_v_mikolaevi/23-1-0-184 або просто погугли фімоз у дітей.
Якщо б почервоніння посилювалось, ти бачила, що дитину болить чи тривожить, щось не приємно, коли пісяє - тоді краще проконсультуватись по-швидше, а так, думаю, ти б мала сама з тим справитись.

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty22/1/2015, 23:56
127

Дуже дякую за швидку відповідьsolnce  З його поведінки роблю висновок, що нічого не турбує. Просто надувається під час сечовипускання. Буду робити як ти порадила і йду читати статтю. Просто навіть не знала як шукати в неті. Уролог ніколи не оглядав,тільки колись в 2 міс хірург.

Перечитала статтю. То у Діми якраз ось так як на малюнку. А перед тим як в нього це почалося, то бувало, що я бачу, що він хоче пісяти, але не пісяє і плаче і по краплі спускає. Я думала, що то він сам так спеціально робить аби в горщик не пісяти. То нам йти до уролога?
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty23/1/2015, 10:00
128

krapochkaпоспостерігай за ним пару днів, може там було зібралось щось недомите, епітелій, виділення чи сам десь поранив (в такому віці дітям цікаво що то таке). Як буде надалі плакати - то краще проконсультуватись, щоб не запустити запальний процес і щоб там не утворився рубець, бо тоді вже гірше. Всеж вразі - краще уролог ніж хірург, то вже його вузька специфіка.
я стараюсь швидко відповідати, бо розумію, що дитинка і мама переживає + в такому віці все дуже швидко прогресує. От лиш на вихідні їздимо до батьків, то я не маю доступу до нету

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty23/1/2015, 13:19
129

Оля, ще раз спасибі leto Ми сьогодні все-таки ходили до лікаря, але до хірурга, бо уролога в нашій дит. поліклініці немає. Він сказав мені те саме, що й ти romaski Але ще щось там щипцями зробив. Сказав теж поспостерігати декілька днів, якщо ситуація не покращиться, тоді дасть направлення до уролога.
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty23/1/2015, 13:38
130

він міг трохи розтягнути чи надсікти ту звязку, що тримає крайню плоть. Ну вже будеш бачити чи змінеться щось за вихідні. Зараз головне - гігієна!

Нема за що. Як будуть ще якісь новини - давайся знати, це теж для мене досвід

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty24/1/2015, 12:03
131

Обов'язково напишу про зміни. Дякую за поради! Діма вчора і сьогодні вже нормально пісяє, але ще є трошки почервоніння.
krapochka

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 13:34
132

Привіт Оля, я до тебе знову за порадою. Ми сьогодні ходили до уролога. Бо в Діми знову те саме почалось. Лікар виявив гній під крайньою плоттю і коли чистив, Діма дуже сльно кричав. Я з того всього шоку забула запитати, а звідки той гній може бути?
Теж сказав, щоб робили ванночки. Казав, що можливо прийдеться робити операцію.
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 14:31
133

Привіт. Розумієш, фімоз - це звуження крайньої плоті і через те голівка повністю не виводиться. Гній через запалення, а те в свою чергу може бути через недотримання адекватної гігієни (тут не до тепе притензії, просто через те звуження важко), а може і через те, що в понеділок щось там хірург щипцями робив, от воно і нагноїлось. До кого ви попали на консультацію? Як змін не буде, то може краще і операцію, щоб потім не утворилось там рубця

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 14:51
134

От я щось теж грішним ділом думала чи то бува не хірург щось там накоїв. Бо він без рукавичок був і руки може навіть і не мив boisumkami
В мене ще виникло питання. Я згадала, що це все почалося, коли ми відмовилися від багаторазових підгузників. Може це з тим пов'язано? Діма не зажди проситься, інколи забувається. І відповідно мокрі штани.
Ми були в уролога Мороз Ярослав Петрович, він працює в нашій Калуській ЦРЛ. Дитячого в нас немає.
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 15:24
135

Я такого лікаря не знаю, думала, що ти з ІФ, того й питаю (я і тут не особливо знаю урологів, але як би треба було - можу взнати до кого краще йти + як всеж прийдеться оперувати, то мені здається, що вже краще в дитячого). Від мокрих штанів - вряд, хіба довго бігає в них, але думаю, що ти швидко переодіваєш. Старайся щоразу давати чисті трусики, краще білі (щоб то не було на фарбник), можеш тиждень попрасувати їх, прати лиш господарським милом і добре виполіскувати + ванночки, а там вже будеш бачити як воно буде. То і раніше могла бути така проблема, але поки дитина в підгузнику, то так не замітно, а зараз ти почала більше звертати уваги

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 15:36
136

Оля, велике дякую! Буду притримуватись твоїх порад!
Переодіваю одразу, звичайно. До того, як відмовились повністю від підгузників, користувалися ними на ніч і на вулицю. В інший час був без підгузка і я бачила, такого не було.
На рахунок, якщо потрібна буде операція, і якщо тобі не важко буде, то я звернусь до тебе. Добре?
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 15:52
137

Напишеш, я попитаю, як треба буде, а ні, то й ще краще! Хай синуля видужує!

krapochka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty28/1/2015, 17:55
138

Дуже дякую!!! solnce
наталька моталька

наталька моталька

Кількість повідомлень : 95
Пункти профілю : 99
Репутація : 12

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty12/3/2015, 11:59
139

Привіт, хочу поради в малої 11міс деколи висипає під очима, висипка невелика 1-2 прищика, її ніби нічого не турбує, не бачу аби часто лізла до очка, але не знаю що це?
marmyljadka

marmyljadka

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty12/3/2015, 14:16
140

наталька моталька пише:
Привіт, хочу поради в малої 11міс деколи висипає під очима, висипка невелика 1-2 прищика, її ніби нічого не турбує, не бачу аби часто лізла до очка, але не знаю що це?
Привіт. Наталочко, мені здається, що то алергічного походження швидше всього. Проаналізуй коли висипає і що доця перед тим їла. Звичайно, може бути і на побутову хімію/косметику, але тоді б було більше по тілу. А під очима шкіра ніжнаі чутлива, гарно кровопостачається - тому й реагує. Прищики з вмістом чи такі ніби просто горбики? Як зачасто таке буває? Проходить само?

наталька моталька

Кількість повідомлень : 95
Пункти профілю : 99
Репутація : 12

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty12/3/2015, 14:27
141

та ні без вмісту звичайні червоні горбики, проходить само, можливо дійсно на побутову хімії, подивлюся, бо з харчових не знаю, хіба би на масло, подивлюся, мене просто локалізація лякає.
Наразі дякую! romaski
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Поради педіатра   Поради педіатра - Сторінка 3 Empty
142

Поради педіатра

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 3 з 3Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3

Схожі теми

-