|
|
| |
Автор | Повідомлення |
---|
marmyljadka
Кількість повідомлень : 189 Пункти профілю : 207 Репутація : 26 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Поради педіатра 17/11/2014, 11:46 | 101 |
| Hondaдобре, що з одним помогли, так тут вже інше. Якщо мошонка червона і ще є неприємний запах - то може бути проблема, запалення яєчка чи придатка (або і те, і те). Проблема може виникнути внаслідок механічної травми. При цьому може бути саме яєчко більш ущільнене і тверде та збільшене в розмірі, але вже краще сама туди не лізь, щоб ще більше не травмувати. Я б радила звернутись до дитячого уролога (чи хірурга), але не педіатра, бо то делікатна тема, щоб не було проблем в майбутньому. _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | ·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· Admin
Кількість повідомлень : 760 Пункти профілю : 964 Репутація : 127 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: Поради педіатра 17/11/2014, 11:48 | 102 |
| - marmyljadka пише:
- ·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·я не готова вже дати тобі відповідь, вибач, я постараюсь день-два обдумати, щось десь знайти і тобі напишу. Скажи ще орієнтовно скільки доця важитьі її ріст, бо знаю з власного досвіду, для кожної мами дитина мало їсть
Коли їла мало - то вже півбіди, а зара період, шо за день два рази яйко вікусить або півквашеного огірка і все за цілий день !!! Можливо, то пов"язано, шо вона груди ще смокче. Росту має 87 см, а вага 10,5 кг. Я розумію, що чим тут поможеш, то, певно, скоріше, крик душі _________________ Ми всі одна сім‘я, Єдина ми родина – Мільйони різних «Я», А разом – Україна!
|
| | | Karapuz
Кількість повідомлень : 324 Пункти профілю : 370 Репутація : 30 Дата реєстрації : 26.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Поради педіатра 17/11/2014, 11:50 | 103 |
| |
| | | marmyljadka
Кількість повідомлень : 189 Пункти профілю : 207 Репутація : 26 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 15:18 | 104 |
| ·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· довго думала що тобі відповісти. Це складна тема, але дуже поширена, дитина - малоїжка, як заохотити до їди так, щоб не нашкодити. Все залежить від твоєї витривалості і сили волі, хто кого, хто силиніший. Дивись, апетит може бути відсутній через наявність гельмінтів (глистів), ніяких аналізів не здавали, може колись щось знаходили? Хоччесно кажучи, я схиляюсь до думки, що в осінньо-зимовий період (коли дитина перестає ритись в піску і тянути брудними руками все до рота) + надія, що скоро буде сніг - профілактично гнати ту заразу, навіть, якщо аналізи "чисті". Бо інколи можна пів року потратити, щоб щось знайти, і не факт, що то буде правда... А далі - харчування по строгому режиму. (пишу як приклад - свій графік. 8,30-9,00; 12,00-12,30; 16,00-16,30; 18,00; 20,30-21,00) в проміжках між їдою ніяких перекусів печеньком, яблучком... Не готуй на один прийом 100 страв, щось одне, не хоче їсти - іди гуляй, нагулюй апетит. Це вигідно з двох причин - по-перше, буде знати , що якщо зараз не поїсти, то наступного разу буде через тривалий час, а по-друге , організм поступово звикне до певної періодичності та буде подавати ознаки голоду якраз до чергового прийому їжі. Але це потрібно ввести в систему. - максимально виключити солодощі (солодкий чай, солоджений сок...). Лиш натуральний смак, а краще не газовану воду. В мене теж була така проблема, поки я не заборонила дитині їсти на вулиці (стараюсь поїли - погуляли - поїли - погуляли...) - максимум гуляти, бігати, скакати на свіжому повітрі. Зменшити час перегляду ТВ. - можна залучати доцю в процес приготування їжі, а потім хвалити, яку смакоту вона приготувала - моя доця, наприклад любить, коли їжу можна взяти в руки (сирник, оладку, котлетку, кульки з сиру...) - непогано десь за 20-30хв до їди дати випити кислого яблучного чи виноградного соку, він стимулює вироблення шлункового соку і хочеться їсти. - знаю, що в деяких випадках допомагають ферментні препарати - Креон, Пангрол (не погано б було зробити УЗД підшлунковох, печінки, жовчевого міхура) - і ще, колись (до мого декрету) був дієвий препарат Вівабон. Там природній склад, також має легку імуностимулюючу дію. От лиш не впевнена, що зараз він є в продажу, бо виробництво там вроді Пакистан. Можеш тут почитати про склад http://pharmprice.kz/annotation.php?id=1226 і Триметабол - непогний стимулятор апетиту.
Але для буть-якого ефекту - необхідно приймали ліки хоч 7-10днів. Хоч я і не є прихильником зразу пічкати чимось - спробуй спочатку налагодити перші пункти (навіть, якщо тобі здається, що ти все так само робиш) _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
Кількість повідомлень : 760 Пункти профілю : 964 Репутація : 127 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 15:28 | 105 |
| - marmyljadka пише:
- ·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· довго думала що тобі відповісти. Це складна тема, але дуже поширена, дитина - малоїжка, як заохотити до їди так, щоб не нашкодити. Все залежить від твоєї витривалості і сили волі, хто кого, хто силиніший. Дивись, апетит може бути відсутній через наявність гельмінтів (глистів), ніяких аналізів не здавали, може колись щось знаходили? Хоччесно кажучи, я схиляюсь до думки, що в осінньо-зимовий період (коли дитина перестає ритись в піску і тянути брудними руками все до рота) + надія, що скоро буде сніг - профілактично гнати ту заразу, навіть, якщо аналізи "чисті". Бо інколи можна пів року потратити, щоб щось знайти, і не факт, що то буде правда...
А далі - харчування по строгому режиму. (пишу як приклад - свій графік. 8,30-9,00; 12,00-12,30; 16,00-16,30; 18,00; 20,30-21,00) в проміжках між їдою ніяких перекусів печеньком, яблучком... Не готуй на один прийом 100 страв, щось одне, не хоче їсти - іди гуляй, нагулюй апетит. Це вигідно з двох причин - по-перше, буде знати , що якщо зараз не поїсти, то наступного разу буде через тривалий час, а по-друге , організм поступово звикне до певної періодичності та буде подавати ознаки голоду якраз до чергового прийому їжі. Але це потрібно ввести в систему. - максимально виключити солодощі (солодкий чай, солоджений сок...). Лиш натуральний смак, а краще не газовану воду. В мене теж була така проблема, поки я не заборонила дитині їсти на вулиці (стараюсь поїли - погуляли - поїли - погуляли...) - максимум гуляти, бігати, скакати на свіжому повітрі. Зменшити час перегляду ТВ. - можна залучати доцю в процес приготування їжі, а потім хвалити, яку смакоту вона приготувала - моя доця, наприклад любить, коли їжу можна взяти в руки (сирник, оладку, котлетку, кульки з сиру...) - непогано десь за 20-30хв до їди дати випити кислого яблучного чи виноградного соку, він стимулює вироблення шлункового соку і хочеться їсти. - знаю, що в деяких випадках допомагають ферментні препарати - Креон, Пангрол (не погано б було зробити УЗД підшлунковох, печінки, жовчевого міхура) - і ще, колись (до мого декрету) був дієвий препарат Вівабон. Там природній склад, також має легку імуностимулюючу дію. От лиш не впевнена, що зараз він є в продажу, бо виробництво там вроді Пакистан. Можеш тут почитати про склад http://pharmprice.kz/annotation.php?id=1226 і Триметабол - непогний стимулятор апетиту.
Але для буть-якого ефекту - необхідно приймали ліки хоч 7-10днів. Хоч я і не є прихильником зразу пічкати чимось - спробуй спочатку налагодити перші пункти (навіть, якщо тобі здається, що ти все так само робиш) Дякую тобі за поради !!!! Будемо пробувати ! _________________ Ми всі одна сім‘я, Єдина ми родина – Мільйони різних «Я», А разом – Україна!
|
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 15:32 | 106 |
| Не ображайся, якщо я щось десь написала грубо, старалась так, щоб доступно, не замудро... і всеж був який толк з того. Повір перші пункти - реаьно дієві, перевірила сама, хоч раніше і не вірила, але головне не втратити надію і силу, перебороти впертість дитини, не зламавши характер. Бо вони в такому віці дуже добре вміють випробовувати і тянути саме за ті нитки, що потрібно їм. _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 16:52 | 107 |
| - marmyljadka пише:
- Не ображайся, якщо я щось десь написала грубо, старалась так, щоб доступно, не замудро... і всеж був який толк з того. Повір перші пункти - реаьно дієві, перевірила сама, хоч раніше і не вірила, але головне не втратити надію і силу, перебороти впертість дитини, не зламавши характер. Бо вони в такому віці дуже добре вміють випробовувати і тянути саме за ті нитки, що потрібно їм.
Ти про шо, які образи !!! Я тобі вдячна за поради!!! Я задумалася над ними !!! Бо так справді, шо я цілий день бігаю з тареляим, намагаючись запхати в неї бодай шматок, бо вона ше нічого не їла і її дратує і сама дратуюсь. Але то дуже важко себе пересилити, шей бабусі масла в вогонь підливають - "йой, воно таке худе" "йой, та вона ніц не їст" "йооой, а мож ше їй того дай" "йой шос роби з дитинов" і то таке замкнене коло виходить !! Ше я думаю, шо груди їй мішають їісти, бо овна посмокче - тай вроді і не голодна. Так шо я тобі щиро вдячна за поради !!! Будемо пробувати запровадити їх у життя !! _________________ Ми всі одна сім‘я, Єдина ми родина – Мільйони різних «Я», А разом – Україна!
|
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 17:07 | 108 |
| Що до ГВ, то я цілком підтримую твоє бажання продовжувати годувати далі, але може спробуй лиш на сон, чи на ніч, а в інший час - готову їжу. Вважаю, що найкраще відлучати або вже в сильні морози чи літом (коли найменше вірусних захворювань). А взагалі, зараз - то вже більше психолохічна залежність вас обидвох, бо в 2 роки (ну доці вже ж скоро 2), поживи і користі в ГМ дуже мало. Згадала, я коли хотіла, щоб доця трохи набрала ваги, то робила їй (вона таке полюбляла) каші ці пачкові куповані (бебі премія чи мілупамолочні, якісь мультизлакові, найбільше любила з вишнею) на молоці і на ніч давала ріденьку пити (з бутилочки). Ну це так, не по медичному, просто з власного життя. А потім налагодили раціон, режим - і зараз навпаки жаліюсь, що вона в мене груба і мені важко _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 17:22 | 109 |
| - marmyljadka пише:
- Що до ГВ, то я цілком підтримую твоє бажання продовжувати годувати далі, але може спробуй лиш на сон, чи на ніч, а в інший час - готову їжу. Вважаю, що найкраще відлучати або вже в сильні морози чи літом (коли найменше вірусних захворювань). А взагалі, зараз - то вже більше психолохічна залежність вас обидвох, бо в 2 роки (ну доці вже ж скоро 2), поживи і користі в ГМ дуже мало. Згадала, я коли хотіла, щоб доця трохи набрала ваги, то робила їй (вона таке полюбляла) каші ці пачкові куповані (бебі премія чи мілупамолочні, якісь мультизлакові, найбільше любила з вишнею) на молоці і на ніч давала ріденьку пити (з бутилочки). Ну це так, не по медичному, просто з власного життя. А потім налагодили раціон, режим - і зараз навпаки жаліюсь, що вона в мене груба і мені важко
Вона ті каші взагалі в рот не візьме. А як ненароком запхаю в ротик, то вона виплюьовує і ше потім пальчиками з язика зішкрібає, ніби какулю їй запхали )))))) Пісна гречка і пісний рис - то її улюлена їіда, а як зачує там який чужорідний предмет (то я про печінку, мясце і тд) ...всьо кирдик, - в тата друга вечеря _________________ Ми всі одна сім‘я, Єдина ми родина – Мільйони різних «Я», А разом – Україна!
|
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 18/11/2014, 17:26 | 110 |
| так, так, такі вони маленькі жінки, всі різні... _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | askim
Кількість повідомлень : 233 Пункти профілю : 264 Репутація : 29 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Поради педіатра 20/11/2014, 21:25 | 111 |
| В малого зробився ячмінь. Йому 10 міс. Що робити? |
| | | SoloNes
Кількість повідомлень : 93 Пункти профілю : 126 Репутація : 25 Дата реєстрації : 23.10.2014
| Тема: Re: Поради педіатра 20/11/2014, 23:30 | 112 |
| Все ж мене мучить оцей преднізалон вколотий донечці - чи не буде це мати наслідків негативних? Лікар, в якого ми були в ОДЛ так кричав, що я навіть не сміла запитати. І чому нам його назначили? |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 21/11/2014, 09:40 | 113 |
| - askim пише:
- В малого зробився ячмінь. Йому 10 міс. Що робити?
капати очки, обовязково обидва, ретельно вимивши перед тим руки! Каплі Тобрекс чи Флоксал (вона не печуть) по 1 кр х 4-5 разів на день 5 днів. Остерігатись вітру і протягів. Краще не гріти, бо там може бути гній і тоді буде ще гірше. Якби Ви замітили гнійничок - негайно до офтальмолога. _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 21/11/2014, 09:59 | 114 |
| SoloNesпреднізолон - досить потужний гормон кори наднирників, в дітей застосовують вкрай рідко, в екстрених ситуаціях як протишоковий засіб. Взагалі він ще має протиалергічну, протизапальну, протинабрякову і протитоксичну дію. Для стимуляції імунітету - то говорили так давно, мені здається, що ще ми втой час були дітьми віку твоєї доні, зараз з такою ціллю його не використовують. Доведено, що при довгоьривалому прийомі він навпаки знижує імунітет. Не бачачи дівчинки (але приблизно думаю важить 5-6кг), то навіть за наявності показів (яких не було) доза введеного препарату була збільшена приблизно в 2 рази (!). Специфічного антидоту не існує. Впринципі, в подальшому, при одноразовому введені наслідків не мало б бути (то ж не систематичний довготривали курс лікування). Просто зразу після введення міг зрости тиск, цукор, кількість тромбоцитів крові..., що в домашніх умовах такій маленькій дитині ніхто не контролює, а наслідки можуть бути небезпечні. Скажи до кого ви попали в ОДКЛ, просто цікаво _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | SoloNes
Кількість повідомлень : 93 Пункти профілю : 126 Репутація : 25 Дата реєстрації : 23.10.2014
| Тема: Re: Поради педіатра 21/11/2014, 13:11 | 115 |
| Ми в Мукачеві до завідуючого реанімації новонароджених Ольчедаєвського звернулись. Навряд чи ти будеш знати закарпатських лікарів Дякую, ти мене заспокоїла! |
| | | askim
Кількість повідомлень : 233 Пункти профілю : 264 Репутація : 29 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Поради педіатра 21/11/2014, 16:22 | 116 |
| Налякалась сама і всіх. То не ячмінь. А напевно малий царапнув був себе. Бо на рано ніц вже нема. |
| | | Karapuz
Кількість повідомлень : 324 Пункти профілю : 370 Репутація : 30 Дата реєстрації : 26.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Поради педіатра 22/11/2014, 13:22 | 117 |
| Мій синок 2 міс зригує прозорою водичкою інколи з молочком це нормально? може це слюні? |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 22/11/2014, 19:07 | 118 |
| - SoloNes пише:
- Ми в Мукачеві до завідуючого реанімації новонароджених Ольчедаєвського звернулись. Навряд чи ти будеш знати закарпатських лікарів
Дякую, ти мене заспокоїла! дійсно не знаю, я думала, що сюди їхали, тому і цікавилась. В реанімації часто застосовують гормони, то він знає що і до чого, того певне і така реакція була _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 22/11/2014, 19:08 | 119 |
| - askim пише:
- Налякалась сама і всіх. То не ячмінь. А напевно малий царапнув був себе. Бо на рано ніц вже нема.
от і добре, що все обійшлось _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 22/11/2014, 19:11 | 120 |
| - Karapuz пише:
- Мій синок 2 міс зригує прозорою водичкою інколи з молочком це нормально? може це слюні?
молочком - допустимо, а водичкою - якось дивно, в 2 міс, щоб вже аж така кількість слюнь, щоб зригував. Ти його не допоюєш? Скільки часу це триває, яка кількість, як за часто? _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | SoloNes
| Тема: Re: Поради педіатра 22/11/2014, 20:30 | 121 |
| У моєї донечки теж буває, що вона зригує деколи ніби водичкою, але мені сказали в ОДЛ, що це нориально |
| | | Karapuz
| Тема: Re: Поради педіатра 23/11/2014, 01:20 | 122 |
| Не допоюю, переважно зранку інколи і після обіду. Зригує то водичкою то водичкою з молочком в основному після їди |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 23/11/2014, 09:35 | 123 |
| - Karapuz пише:
- Не допоюю, переважно зранку інколи і після обіду. Зригує то водичкою то водичкою з молочком в основному після їди
Взагалі зригування в немовлят фізіологічне до 5-7міс, але якщо це незавдає ущербу (немає дифіциту ваги) + відсутні домішки крові. Є патології, які потребують хірургічного втручання і проявляються частим зригуванням (швидше блювотою), але це щоразу і великою кількістю, тому я й просила уточнити як за часто, яким об,ємом і скільки часу це триває (чи від народження чи день-два) _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | Karapuz
| Тема: Re: Поради педіатра 23/11/2014, 11:53 | 124 |
| Зригує від народження, гастроентеролог сказала що норма, а от водичкою дня 2-3 як |
| | | krapochka
Кількість повідомлень : 122 Пункти профілю : 159 Репутація : 31 Дата реєстрації : 02.11.2014
| Тема: Re: Поради педіатра 22/1/2015, 10:18 | 125 |
| Привіт Оля. Підкажи, будь ласка, де почитати інформацію чи відразу нестися до лікаря про таке. В Діми (2рочки і 1міс) вже другий тиждень під час сечовипускання надувається член і здувається в кінці процесу. На кінчику трошки червоненький. Що це може бути? |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 22/1/2015, 15:19 | 126 |
| - krapochka пише:
- Привіт Оля. Підкажи, будь ласка, де почитати інформацію чи відразу нестися до лікаря про таке. В Діми (2рочки і 1міс) вже другий тиждень під час сечовипускання надувається член і здувається в кінці процесу. На кінчику трошки червоненький. Що це може бути?
Привіт. Дуже делікатна чоловіча справа. Взагалі хоч колись уролог оглядав? Можу зробити висновок, що в синочка фімоз, а те, що трошки почервоніло - можливо пішло запалення. Попробуй сама зробити теплу ванночку з ромашки + кора дуба (краще налий в тазік чи дитячу ванну і посади його туди на 10-15хв), щоб пісюн гарно там помок, потім ОБЕРЕЖНО відведи крайню плоть і вимий. Можеш повторити ванночки декілька разів під ряд. Особливо виведенням голівки не захоплюйся, якщо не виводиться голівка - ЗАЛИШ В СПОКОЇ, щоб зайвий раз не турбувати і не поранити, з часом крайня плоть сама розтягується і все приходить в норму, дуже рідко потрібно оперувати. Можеш почитати http://uroportal.com.ua/publ/statti_ukrajinskoju_movoju/andrologija/fimoz_u_ditini_diagnostika_fimozu_u_ditej_likuvannja_fimozu_u_khlopchikiv_v_mikolaevi/23-1-0-184 або просто погугли фімоз у дітей. Якщо б почервоніння посилювалось, ти бачила, що дитину болить чи тривожить, щось не приємно, коли пісяє - тоді краще проконсультуватись по-швидше, а так, думаю, ти б мала сама з тим справитись. _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | krapochka
Кількість повідомлень : 122 Пункти профілю : 159 Репутація : 31 Дата реєстрації : 02.11.2014
| Тема: Re: Поради педіатра 22/1/2015, 23:56 | 127 |
| Дуже дякую за швидку відповідь З його поведінки роблю висновок, що нічого не турбує. Просто надувається під час сечовипускання. Буду робити як ти порадила і йду читати статтю. Просто навіть не знала як шукати в неті. Уролог ніколи не оглядав,тільки колись в 2 міс хірург. Перечитала статтю. То у Діми якраз ось так як на малюнку. А перед тим як в нього це почалося, то бувало, що я бачу, що він хоче пісяти, але не пісяє і плаче і по краплі спускає. Я думала, що то він сам так спеціально робить аби в горщик не пісяти. То нам йти до уролога? |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 23/1/2015, 10:00 | 128 |
| krapochkaпоспостерігай за ним пару днів, може там було зібралось щось недомите, епітелій, виділення чи сам десь поранив (в такому віці дітям цікаво що то таке). Як буде надалі плакати - то краще проконсультуватись, щоб не запустити запальний процес і щоб там не утворився рубець, бо тоді вже гірше. Всеж вразі - краще уролог ніж хірург, то вже його вузька специфіка. я стараюсь швидко відповідати, бо розумію, що дитинка і мама переживає + в такому віці все дуже швидко прогресує. От лиш на вихідні їздимо до батьків, то я не маю доступу до нету _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | krapochka
| Тема: Re: Поради педіатра 23/1/2015, 13:19 | 129 |
| Оля, ще раз спасибі Ми сьогодні все-таки ходили до лікаря, але до хірурга, бо уролога в нашій дит. поліклініці немає. Він сказав мені те саме, що й ти Але ще щось там щипцями зробив. Сказав теж поспостерігати декілька днів, якщо ситуація не покращиться, тоді дасть направлення до уролога. |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 23/1/2015, 13:38 | 130 |
| він міг трохи розтягнути чи надсікти ту звязку, що тримає крайню плоть. Ну вже будеш бачити чи змінеться щось за вихідні. Зараз головне - гігієна!
Нема за що. Як будуть ще якісь новини - давайся знати, це теж для мене досвід _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | krapochka
| Тема: Re: Поради педіатра 24/1/2015, 12:03 | 131 |
| Обов'язково напишу про зміни. Дякую за поради! Діма вчора і сьогодні вже нормально пісяє, але ще є трошки почервоніння. |
| | | krapochka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 13:34 | 132 |
| Привіт Оля, я до тебе знову за порадою. Ми сьогодні ходили до уролога. Бо в Діми знову те саме почалось. Лікар виявив гній під крайньою плоттю і коли чистив, Діма дуже сльно кричав. Я з того всього шоку забула запитати, а звідки той гній може бути? Теж сказав, щоб робили ванночки. Казав, що можливо прийдеться робити операцію. |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 14:31 | 133 |
| Привіт. Розумієш, фімоз - це звуження крайньої плоті і через те голівка повністю не виводиться. Гній через запалення, а те в свою чергу може бути через недотримання адекватної гігієни (тут не до тепе притензії, просто через те звуження важко), а може і через те, що в понеділок щось там хірург щипцями робив, от воно і нагноїлось. До кого ви попали на консультацію? Як змін не буде, то може краще і операцію, щоб потім не утворилось там рубця _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | krapochka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 14:51 | 134 |
| От я щось теж грішним ділом думала чи то бува не хірург щось там накоїв. Бо він без рукавичок був і руки може навіть і не мив В мене ще виникло питання. Я згадала, що це все почалося, коли ми відмовилися від багаторазових підгузників. Може це з тим пов'язано? Діма не зажди проситься, інколи забувається. І відповідно мокрі штани. Ми були в уролога Мороз Ярослав Петрович, він працює в нашій Калуській ЦРЛ. Дитячого в нас немає. |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 15:24 | 135 |
| Я такого лікаря не знаю, думала, що ти з ІФ, того й питаю (я і тут не особливо знаю урологів, але як би треба було - можу взнати до кого краще йти + як всеж прийдеться оперувати, то мені здається, що вже краще в дитячого). Від мокрих штанів - вряд, хіба довго бігає в них, але думаю, що ти швидко переодіваєш. Старайся щоразу давати чисті трусики, краще білі (щоб то не було на фарбник), можеш тиждень попрасувати їх, прати лиш господарським милом і добре виполіскувати + ванночки, а там вже будеш бачити як воно буде. То і раніше могла бути така проблема, але поки дитина в підгузнику, то так не замітно, а зараз ти почала більше звертати уваги _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | krapochka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 15:36 | 136 |
| Оля, велике дякую! Буду притримуватись твоїх порад! Переодіваю одразу, звичайно. До того, як відмовились повністю від підгузників, користувалися ними на ніч і на вулицю. В інший час був без підгузка і я бачила, такого не було. На рахунок, якщо потрібна буде операція, і якщо тобі не важко буде, то я звернусь до тебе. Добре? |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 15:52 | 137 |
| Напишеш, я попитаю, як треба буде, а ні, то й ще краще! Хай синуля видужує! _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | krapochka
| Тема: Re: Поради педіатра 28/1/2015, 17:55 | 138 |
| Дуже дякую!!! |
| | | наталька моталька
Кількість повідомлень : 95 Пункти профілю : 99 Репутація : 12 Дата реєстрації : 26.10.2014 Звідки : Майзлі
| Тема: Re: Поради педіатра 12/3/2015, 11:59 | 139 |
| Привіт, хочу поради в малої 11міс деколи висипає під очима, висипка невелика 1-2 прищика, її ніби нічого не турбує, не бачу аби часто лізла до очка, але не знаю що це? |
| | | marmyljadka
| Тема: Re: Поради педіатра 12/3/2015, 14:16 | 140 |
| - наталька моталька пише:
- Привіт, хочу поради в малої 11міс деколи висипає під очима, висипка невелика 1-2 прищика, її ніби нічого не турбує, не бачу аби часто лізла до очка, але не знаю що це?
Привіт. Наталочко, мені здається, що то алергічного походження швидше всього. Проаналізуй коли висипає і що доця перед тим їла. Звичайно, може бути і на побутову хімію/косметику, але тоді б було більше по тілу. А під очима шкіра ніжнаі чутлива, гарно кровопостачається - тому й реагує. Прищики з вмістом чи такі ніби просто горбики? Як зачасто таке буває? Проходить само? _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
| | | наталька моталька
Кількість повідомлень : 95 Пункти профілю : 99 Репутація : 12 Дата реєстрації : 26.10.2014 Звідки : Майзлі
| Тема: Re: Поради педіатра 12/3/2015, 14:27 | 141 |
| та ні без вмісту звичайні червоні горбики, проходить само, можливо дійсно на побутову хімії, подивлюся, бо з харчових не знаю, хіба би на масло, подивлюся, мене просто локалізація лякає. Наразі дякую! |
| | | Спонсорований контент
| Тема: Re: Поради педіатра | 142 |
| |
| | | |
Схожі теми | |
|
| Права доступу до цього форуму | Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
| |
| |
| |
|