ФорумОстанні зображенняПошукЗареєструватисьВхід

Поділитися | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов

Мультиварка!

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2
АвторПовідомлення
Мотря

Мотря

Кількість повідомлень : 367
Пункти профілю : 504
Репутація : 137
Дата реєстрації : 23.10.2014

Мультиварка! - Сторінка 2 Empty
ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty31/10/2014, 00:04
51

Кіберзлююююючка!
Привіт!
Цитата :
паровий отвір на 0
А як це? Що в тебе за мультя? Бо в мене "Жарка" з відкритою кришкою робиться.
Повернутися до початку Перейти донизу
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·
Admin
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠·

Кількість повідомлень : 760
Пункти профілю : 964
Репутація : 127
Дата реєстрації : 17.08.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty31/10/2014, 00:19
52

Зайшла в цю темку і поняла, что я чужая не етом празднике жизни....ех styd

А разом – Україна!
https://matusya.ukraine7.com
kiber.zljy4ka

kiber.zljy4ka

Кількість повідомлень : 42
Пункти профілю : 45
Репутація : 3
Дата реєстрації : 29.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty31/10/2014, 00:31
53

В мене мультя REDMOND RMC-210 трохи наварочена. Жарка із закритою кришкою. В загальному є 3 режима виходу пару. Ну мені дуже подобається. Я 2 роки вагалась чи купувати взагалі мультиварку, але дуже задоволена.
Мотря

Мотря

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty31/10/2014, 13:31
54

А моя мала вчора з моєю мінімальною допомогою той тортик з шоколадкою пекла tortik22
Планували ввечері, що нині крем зробимо і перекладемо. Не судилось. Зранку вже четвертини не було. А зараз хіба четвертинка лишилася.
Вийшов справді смачний, торт з какао не такий добрий виходить, з какао нема такого насиченого шоколадного смаку. А робиться дуже просто і швидко. Подумала собі, що можна зробити 1,5 порції, він тоді буде вищим (я люблю високі торти), і перекласти сметанковим кремом, наприклад.
А от щодо гарбузової каші, то я все ще в пошуках гарного рецепту, щоб той гарбуз у ній облагородити, бо таки не люблю його смаку і запаху. Вчора і лимонної цедри додавала, і родзинки, і ваніль, і яблука кисленькі, а смак все одно не надто. Правда, гарбуз я терла цього разу, надіялась, що так менше його чути буде.
Elle

Elle

Кількість повідомлень : 252
Пункти профілю : 278
Репутація : 26
Дата реєстрації : 24.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty1/11/2014, 21:00
55

Мені дуже смакує рисова каша в МВ на воді з гарбузом, яблуками і родзинками... на дві міри рису одну міру гарбуза, одне яблуко, трохи родзинок, трохи кориці і цукру...
А ще можна гарбуз шматками запекти в духовці з овочами або карамелізувати в сковорідці з медом, може так посмакує... чи в шарлотку гарбуз додати теж прикольний смак...) зщвьгпшмфог
Мотря

Мотря

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty1/11/2014, 21:35
56

Цитата :
Мені дуже смакує рисова каша в МВ на воді з гарбузом, яблуками і родзинками... на дві міри рису одну міру гарбуза, одне яблуко, трохи родзинок, трохи кориці і цукру...
А можна детальніше?
krapochka

krapochka

Кількість повідомлень : 122
Пункти профілю : 159
Репутація : 31
Дата реєстрації : 02.11.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty11/11/2014, 15:04
57

Сирний суп

Мультиварка! - Сторінка 2 F0af248836f9

Хтось з дівчат хотів рецепт сирного супа. Але готую тільки в МВ, виходить дуже смачно.

Склад:
500г курячого філе
400г плавленого сиру
400г картоплі
150г моркви
150г цибулі
сль, перець, зелень за смаком
Особисто я пропорцій не дотримуюсь, роблю на око

Приготування:
Куряче філе ріжемо кубиками. Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на крупній терці. Чистимо картоплю, ріжемо кубиками. В чашу викласти філе, картоплю, цибулю і моркву, залити 2 л гарячої води. Варити в режимі "Суп" 1 год. В кінці варки додою натертий на терці сирок, і залишаю в режимі підтримання температури хвилин на 20-30. При подачінастіл посипати зеленню.
Смачного!!!
askim

askim

Кількість повідомлень : 233
Пункти профілю : 264
Репутація : 29
Дата реєстрації : 22.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty15/11/2014, 00:58
58

Ой, клас я так його люблю. Дякую за рецепт. Ще в мульті його не робила. Треба спробувати. Але я ще полюбляю в нього печериці дати.
Брюнеточка

Брюнеточка

Кількість повідомлень : 53
Пункти профілю : 58
Репутація : 11

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty15/11/2014, 14:46
59

О так, мультиварка - це чудо техніки... особливо для мамусь. Я довший час була противником цього девайсу оскільки вважала, що їжа смачніша приготовлена на плиті. Проте з легкої руки чоловікової сестри я отримала на ДН цей подарунок. Можу сказати одне - вона дійсно економить час. Поставила суп, чи борщ і пішла з малою гуляти. Приходимо - тепленька їжа нас чекає. Холодець за 1,5 год - це взагалі для мене диво див (а бачили би Ви очі моєї мами при цьому, яка варить холодець 7 год, з хати не виходить, бо пильнує баняк). Щодо випічки, то духовка мені більша подруга. Варила вже різні речі, а саме голубці, фарширований перець, картоплю у всіх її варіантах, холодець, рульку запікала, плов, гречку з м"ясом і т.д. Все виходило смачне. З книги рецептів дивлюся тільки час приготування, бо їхні пропорції геть нікудишні. Їжа виходить tosnyt . Щодо каш, то моя дитині їсть виключно вівсянку, то я її варю на плиті. Мені так зручніше і швидше.
ПС: в мене мультиварка-скороварка Редмонд. Раджу всім купувати мульту з функцією скороварки klass
Latifa

Latifa

Кількість повідомлень : 49
Пункти профілю : 62
Репутація : 15

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty15/11/2014, 16:06
60

У мене мультиварка уже давно, тому моє натхнення готувати у ній то спалахує, то згасає. От сьогодні перечитала вас і зразу захотілося щось у ній приготувати. У нашій сім"ї є коронна страва, яку я готую тільки в мультиварці. Це риба з овочами Отже, беру 2-3 рибини хека, 2-3 цибулини, 2-3 моркви. Рибу очищаю від кісток, ріжу великими кубиками десь 3*3 см., цибулю півкільцями, а моркву брусочками. В мультиварку на дно наливаю трохи олії, кладу рибу, тоді цибулю, потім моркву. В окремій чашці розмішую 200-250 гр води і кілька ложок томату чи томатної пасти, додаю сіль, перець і розливаю це рівномірно по рибі. Включаю режим випічки на 30 хв. Моїм домашнім це дуже смакує.
http://handmade-hobbi.blogspot.com/
FataMorgana

FataMorgana

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty22/11/2014, 14:56
61

Дівчатонька а що то Ви вже ніц у мульті не готуєте????

Мне когда было 14 лет, я думал, что 40 лет — это так далеко, что этого никогда не будет. Или будет, но уже не мне. А вот сейчас мне практически 40, а я понимаю: действительно не будет... потому что до сих пор 14.
askim

askim

Кількість повідомлень : 233
Пункти профілю : 264
Репутація : 29
Дата реєстрації : 22.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty22/11/2014, 15:21
62

А я якраз вчора шукала рецепт рибки з овочами, а тут Латіфа якраз написала. Так що з понеділка спробую.
Русланка

Русланка

Кількість повідомлень : 24
Пункти профілю : 24
Репутація : 2
Дата реєстрації : 26.10.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty26/11/2014, 14:06
63

Я вчора пекла в мв тарт татен з яблуками,вийшов супер смачнезний
Червень

Червень

Кількість повідомлень : 101
Пункти профілю : 114
Репутація : 15

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty26/11/2014, 16:23
64

Русланка пише:
Я вчора пекла в мв тарт татен з яблуками,вийшов супер смачнезний
Рецепт в студію

Я якраз йду робити рибку за рецептом Латіфа.
Зіронька

Зіронька

Кількість повідомлень : 125
Пункти профілю : 146
Репутація : 25

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty26/11/2014, 16:30
65

Я теж закохана в мультиварку. Майже кожного дня щось в ній готую. Вчора пекла пиріг з яблуками- готується 5 хв. Якщо цікавить когось - напишу рецептик. styd
Elle

Elle

Кількість повідомлень : 252
Пункти профілю : 278
Репутація : 26

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty26/11/2014, 22:46
66

Діліться рецептиками дівчата...)
Зіронька

Зіронька

Кількість повідомлень : 125
Пункти профілю : 146
Репутація : 25

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty26/11/2014, 23:00
67

Яблучний пиріг нашвидкоруч
4-5 середніх яблука, почистити, порізати плястерками, присипати корицею;
Тісто:
3 яйця збити з 5 ст. ложками цукру, додати 100 гр олії, додати 6 ст. л муки і 1ч.л. розпушувача.
Дно мультиварки добре змастити вершковим маслом, висипати яблука, а зверху вилити тісто, розрівняти ложкою.Випічка на 1 год. Смачного. tortik22
zapadenka
Admin
zapadenka

Кількість повідомлень : 118
Пункти профілю : 161
Репутація : 37
Дата реєстрації : 14.11.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty29/11/2014, 08:34
68

Мотря пише:
Слухайте, в мене знову пєчалька!
Недавно робила омлет у мульті з сільпівських яєць, дістала зразу після того, як закінчилася програма "Випічка", а воно сіро-зелене і зі специфічним неприємним запахом. Яйця, коли я їх розбивала, пахнули нормально, тобто вони були свіжими. Перед тим одного разу через глюк з таймером омлет у мене стояв 15 хв. на підігріві, але зеленим не став, а мав приємний колір, запах і смак.
У чому тут пробема?
І ще друга пєчалька: як потрафити зробити кашку рисову не розсипчастою, а ніжною і рідкуватою. Даю більше рідини - а вона все одно розсипчаста і суха.
Я вчора варила гарбузово-рисову молочну кашу, використовувала режим "Каша", а воно мені сухе - і все. Хоч молока дала більше, ніж 1:2.
Хто знає секрет - поділіться! Бо в мене вже якась фобія: боюся робити омлет у мультиварці dumayu

Мотря, яйця такі стають якщо їх ПЕРЕпекти. і варені зеленіють, якщо їх поварити хвилин 20 )))))
програма випічка діє хвилин 40-50, нє? підігрів і випічка - то трохи різна темпа...
а щодо рису, то для вязкої рідковатої каші треба брати наш той "совєтский" рис - не пропарений, бажано круглий. з ним виходить каша як треба за запіканок :)

ПС. я в мульті омлет роблю на пару - виливаю яйця з молоком в тарельку, і ставлю на ту решітку в воду. включаю варку на пару здається на 20 хв і все виходить супер - омлет дуже піднімається (правда потім трохи спадає) і ніколи не зеленіє mushketer

Останній раз редагувалося: zapadenka (29/11/2014, 08:38), всього регувалося 1 раз(-и)
zapadenka
Admin
zapadenka

Кількість повідомлень : 118
Пункти профілю : 161
Репутація : 37
Дата реєстрації : 14.11.2014

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty29/11/2014, 08:37
69

в мене є три незамінні блюда, які я готую лише у МВ
1) бісквіт - навіть в електродуховці він не получався ніколи таким пишним і однорідним. і головне ніколи не падає - провірено вже протягом 4 років
2) тушкована капуста з м"ясом - виходить так, що навіть жувати не треба, в кастрюлях до такого стану треба добу мабуть готувати,а  тут за годину
3) рис з капустою (типу лінивих голубців)
а головне - ні над чим не тре стояти, закинув, закрив і гуляй - чекай піпіпкалки svystyu

ПовідомленняТема: Re: Мультиварка!   Мультиварка! - Сторінка 2 Empty
70

Мультиварка!

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 2 з 2Перейти до сторінки : Попередній  1, 2

Схожі теми

-
» Мультиварка или скороварка

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Різні рецепти-