Соус ягідний до м"яска Фото не моє, але я готувала до свинини дуже смачно
-1 середня червона цибуля
-1 ст.ложка оливкової олії
-Сіль, перець, цукор - до смаку
-2 сл.л. червоного винного оцту красного винного уксуса
-1 стакан консервованих, свіжих чи заморожених вишень без кісточок
Цибулю обсмажити в олії до мякості, додати вишні і цукор, смажити 2-3 хв, влити оцет, уварити до бажаної густини, посолити-поперчити, охолодити. Зберігати у холодильнику кілька днів.
_________________
Keep Calm and Carry On
Фильм "О чём говорят мужчины"
Мне когда было 14 лет, я думал, что 40 лет — это так далеко, что этого никогда не будет. Или будет, но уже не мне. А вот сейчас мне практически 40, а я понимаю: действительно не будет... потому что до сих пор 14.