ФорумОстанні зображенняПошукЗареєструватисьВхід

Поділитися | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов
 

 Страви з риби та морепродуктів

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FataMorgana

FataMorgana

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

Страви з риби та морепродуктів Empty
ПовідомленняТема: Страви з риби та морепродуктів   Страви з риби та морепродуктів Empty26/10/2014, 23:30
1

Ловись рибка маленька та велика
Страви з риби та морепродуктів 1627faw
Короп, тушкований з цибулею #2


Останній раз редагувалося: FataMorgana (11/11/2014, 21:28), всього регувалося 1 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
krapochka

krapochka

Кількість повідомлень : 122
Пункти профілю : 159
Репутація : 31
Дата реєстрації : 02.11.2014

Страви з риби та морепродуктів Empty
ПовідомленняТема: Re: Страви з риби та морепродуктів   Страви з риби та морепродуктів Empty11/11/2014, 15:17
2

Короп, тушкований з цибулею


Страви з риби та морепродуктів 9649f3d2ecb8

Це така смакота, ням-ням, вважайте на пальці зщвьгпшмфог
Склад:
короп 1 кг
рослинна олія 3 ст. ложки
борошно 1 ст. ложка
9%-ний оцет 2 ст. ложки
цукор 1 ст. ложка
горошини запашного перцю 2 шт
горошини гіркого перцю 2 шт
лавровий лист 2 шт
гвоздика 3 шт
цибуля 4 шт
чорний мелений перець
зелень петрушки
сіль

Приготування:
Цибулю почистіть, поріжте півкільцями, підсмажте на олії. Коропа почистіть, відріжте плавники і голову, видаліть нутрощі, промийте і розріжте уздовж хребта. Потім поріжте порціонними кусками, посипте сіллю і перцем, обкачайте у борошні і підсмажте на олії.
Із голів і плавників зварити бульйон. У сотейник викласти частину підсмаженої цибулі, гвоздику, лавровий лист, цукор, запашний і гіркий перець, влити оцет. Зверху викласти куски підсмаженої риби, решту цибулі, залити бульйоном і поставити у духовку тушкуватися на хвилин 20 до готовності.
При подачі на стіл, коропа полити соком, у якому він тушкувався і посипати дрібно порізаною зеленню петрушки.
Смачного!!!
Повернутися до початку Перейти донизу
 

Страви з риби та морепродуктів

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

 Схожі теми

-
» Соуси до м"яса, риби та овочів
» М"ясні страви
» Овочеві страви
» Страви з грибами
» Страви з круп, бобових та макаронних виробів

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Другі страви-