ФорумОстанні зображенняПошукЗареєструватисьВхід

Поділитися | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов
 

 Пироги та запіканки

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FataMorgana

FataMorgana

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

Пироги та запіканки Empty
ПовідомленняТема: Пироги та запіканки   Пироги та запіканки Empty26/10/2014, 23:35
1

Овочевий "Едем" #2
Гарбузовий пиріг #3
Яблучна галета


Останній раз редагувалося: FataMorgana (22/11/2014, 14:44), всього регувалося 3 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Пироги та запіканки Empty
ПовідомленняТема: Re: Пироги та запіканки   Пироги та запіканки Empty29/10/2014, 17:39
2

Овочевий "Едем"
Пироги та запіканки 6f7ccd_780x

Інгредієнти
кабачки 300 г
морква 1 шт.
цибуля ріпчаста 1 шт.
томати 1 шт.
сіль
перець чорний мелений
петрушка
сир твердий 50 г

Соус:
яйця курячі 2 шт.
молоко 100 мл

Приготування:

Кабачок почистити, видалити насіння та порізати півкільцями.
Порізати так само: моркву, цибулю, помідор. Форму для запікання змазати маслом.
Викласти моркву. Далі цибулю. Кабачок. Помідор.
Солимо, перчимо до смаку. Ставимо страву у духовку на 15хв. при t 200° С.
Пироги та запіканки Dd38ad

І поки наш «Едем» у духовці готуємо соус: яйця збити та добавити молоко. Помішати, посолити та поперчити до смаку.
Виймаємо страву з духовки та посипаємо петрушкою, овочі мають бути рум`яні. Заливаємо соусом. Та затираємо сиром.
Пироги та запіканки 2b4875 Пироги та запіканки 114f4b
Після цього ставимо страву ще в духовку на хв. 5-7 при t 200° С.
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Пироги та запіканки Empty
ПовідомленняТема: Re: Пироги та запіканки   Пироги та запіканки Empty29/10/2014, 17:42
3

Гарбузовий пиріг
Пироги та запіканки Ad82e7_780x

Інгредієнти
яйця курячі 2 шт.
олія рослинна 1/2 склянки
вода 1/3 склянки
цукор 1/3 склянки
борошно 1 3/4 склянки
сіль (дрібка)
   
гарбузове пюре 1/2 склянки
розпушувач для тіста 10 г

Смачний, ароматний і пишний гарбузовий пиріг.
В одній мисці збити яйця з цукром
Пироги та запіканки Ea3086

додати олію, воду та гарбузове пюре
Пироги та запіканки Bcdd14

Окремо змішати сухі інгредієнти: борошно, сіль та розпушувач
Пироги та запіканки Ee503c

Поєднати все разом. Тісто має бути як сметана.
Пироги та запіканки B01723

Деко змастити маслом та посипати борошном. Випікати при t 170 C — 20 хв.( орієнтуйтесь по своїй духовці, перевіряйте готовність за допомогою зубочистки)
Смачного Вам!!!

Перший раз в мене вийшло, як суфле))) дала по-щедрості гарбузового пюре. Наступні рази все було добре і смачно)
Повернутися до початку Перейти донизу
FataMorgana

FataMorgana

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

Пироги та запіканки Empty
ПовідомленняТема: Re: Пироги та запіканки   Пироги та запіканки Empty13/11/2014, 12:31
4

Яблучна галета

Чудова альтернатива штруделя - яблучна галета. Тісто можна приготувати заздалегідь, поставити в холодильник і зберігати до 2 днів.
-180 гр. муки
-90 гр. холодного масла
-1 ст.л. цукру
-ванільний цукор або ванілін на кінчику ножа, дрібка солі
-3-4 ст. ложки льодяної води
-3-4 великих яблука, родзинки
  Мука+цукор+ваніль, розтерти в крошку з маслом, додати воду, тісто довго не місити, має бути еластичне, не туге. Скатати в колобок, загорнути в харчову плівку і в холодильник на пів години. Тим часом почистити і порізати яблука на пластинки, запарити і просушити родзинки, можна додати ще горіхи, журавлину.
  Тісто розкатати на змащеному олією пергаменті тонко, зверху притрусити трошки мукою (щоб, як каже моя бабця, закальцю не було) викласти яблука, краї загорнути і трохи притиснути. На яблука покласти кілька маленьких кусочків вершкового масла і в духовку при 180 до готовності. Вийняти, посипати цукровою пудрою. Ми їмо її теплою, особливо смачні оті краї хрумкі girl
Пироги та запіканки Mbhauh

_________________
Keep Calm and Carry On
Фильм "О чём говорят мужчины"
Мне когда было 14 лет, я думал, что 40 лет — это так далеко, что этого никогда не будет. Или будет, но уже не мне. А вот сейчас мне практически 40, а я понимаю: действительно не будет... потому что до сих пор 14.
Повернутися до початку Перейти донизу
Спонсорований контент




Пироги та запіканки Empty
ПовідомленняТема: Re: Пироги та запіканки   Пироги та запіканки Empty
5

Повернутися до початку Перейти донизу
 

Пироги та запіканки

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Випічка-