ФорумОстанні зображенняПошукЗареєструватисьВхід

Поділитися | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов

Як вибрати гель-лак для нігтів?

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
АвторПовідомлення
kateostin

Кількість повідомлень : 5
Пункти профілю : 9
Репутація : 0
Дата реєстрації : 26.01.2022

Як вибрати гель-лак для нігтів? Empty
ПовідомленняТема: Як вибрати гель-лак для нігтів?   Як вибрати гель-лак для нігтів? Empty27/11/2024, 19:24
1

Привіт, друзі! Вирішила робити манікюр вдома, але зовсім заплуталась у виборі матеріалів. Особливо гель-лаків, бо їх так багато, і всі обіцяють суперрезультат. Порадьте, будь ласка, які бренди варто обирати, щоб тримались довго, не тріскалися й водночас не шкодили нігтям? І як не помилитись у виборі кольорів?
Повернутися до початку Перейти донизу
Xristina

Кількість повідомлень : 9
Пункти профілю : 17
Дата реєстрації : 10.08.2021

ПовідомленняТема: Re: Як вибрати гель-лак для нігтів?   Як вибрати гель-лак для нігтів? Empty27/11/2024, 19:27
2

Доброго дня! Я роблю манікюр сама вже більше року, і можу сказати, що важливо знайти якісний гель-лак для нігтів. У мене чудово працюють лаки від Kodi та Bluesky. Вони рівно лягають, мають гарну пігментацію та не відшаровуються. Головне — наносити базу та топ, інакше покриття швидко злізе.
Дівча

Дівча

Кількість повідомлень : 372
Пункти профілю : 552
Дата реєстрації : 08.01.2020

ПовідомленняТема: Re: Як вибрати гель-лак для нігтів?   Як вибрати гель-лак для нігтів? Empty27/11/2024, 19:27
3

Привіт! Хочу додати, що гель-лак для нігтів краще обирати залежно від своїх потреб. Якщо маєш ламкі нігті, шукай варіанти з кальцієм чи іншими зміцнюючими компонентами. Щодо кольорів, раджу спочатку купити базові відтінки: нюдовий, червоний і якийсь темний — вони завжди в тренді й універсальні.
Lia

Lia

Кількість повідомлень : 1
Пункти профілю : 1
Дата реєстрації : 27.11.2024

ПовідомленняТема: Re: Як вибрати гель-лак для нігтів?   Як вибрати гель-лак для нігтів? Empty27/11/2024, 19:29
4

Якщо обираєш гель-лак для нігтів, важливо звертати увагу не тільки на бренд, а й на склад. Я рекомендую обирати ті, що не містять шкідливих компонентів, як-от формальдегіду чи толуолу. Вони не тільки шкодять нігтям, а й можуть викликати алергію.

Ще один нюанс — обов’язково використовуй базу та топ. Без хорошої бази лак може пошкодити нігтьову пластину, а топ зробить покриття більш стійким і блискучим. Не забувай про правильну лампу для сушки: якщо потужність недостатня, навіть найкращий лак може тріскатися. І пам’ятай: перед нанесенням покриття нігті потрібно знежирити, інакше лак просто не триматиметься.
https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Як вибрати гель-лак для нігтів?   Як вибрати гель-лак для нігтів? Empty
5

Як вибрати гель-лак для нігтів?

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Схожі теми

-
» новый гель лак
» Набор гель-лаков для маникюра.
» Як вибрати туш для вій
» Гель-змазка лубрикант для анального сексу
» Вибрати портал