|
Автор | Повідомлення |
---|
Каратуня
Кількість повідомлень : 11 Пункти профілю : 15 Репутація : 0 Дата реєстрації : 26.01.2020
| Тема: Пицца 8/2/2020, 12:03 | 1 |
| Хозяюшки, вы готовите своей семье пиццу дома? Какие рецепты теста используете, а то у меня не получается ничего нормального. Увидела у нас в Черкассах в магазине замороженное тесто , купила и сделала пиццу. Получилось не очень вкусно. Что я делаю не так? |
|
| |
ирожена
Кількість повідомлень : 20 Пункти профілю : 28 Репутація : 0 Дата реєстрації : 16.01.2020
| Тема: Re: Пицца 8/2/2020, 12:15 | 2 |
| Думаю, что дело не в вас, а в самом тесте - оно больше для сладкой выпечки предназначено, там даже на упаковке фото круасана. Я пару раз брала такое и пекла слойки с кремом -вкусно. |
|
| |
Глори
Кількість повідомлень : 17 Пункти профілю : 23 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.02.2020
| Тема: Re: Пицца 8/2/2020, 12:41 | 3 |
| Готую, але зі свого дріжджового тіста це роблю -не люблю напівфабрикати. Часто чую, що ось в піццерії тісто особливе тому і смачно. Нічого там особливого нема - звичайне дріжджове. Просто вона там в печі, а не в духовці готується -аромат інший. Я свій рецепт на Ютубі знайшла. |
|
| |
Розося
Кількість повідомлень : 18 Пункти профілю : 18 Репутація : 0 Дата реєстрації : 30.01.2020
| Тема: Re: Пицца 8/2/2020, 12:56 | 4 |
| Каратуня, из такого замороженного теста можно делать пиццу, но она не такая вкусная получается, как из свежего дрожжевого, которое вы готовите сами. Но если у вас в семье любят пиццу, то зачем мучиться с готовкой когда не очень получается, если вы в Черкассах можете себе иногда заказывать готовую пиццу с любой начинкой |
|
| |
VasiLISAKA
Кількість повідомлень : 22 Пункти профілю : 42 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.01.2020
| Тема: Re: Пицца 21/2/2020, 22:47 | 5 |
| Я больше предпочитаю пиццу на заказ тут. Пицца такая же вкусная и горячая,как например домашняя. По этому нет смысла покупать заготовки,лучше закажите. |
|
| |
Лю
Кількість повідомлень : 174 Пункти профілю : 210 Репутація : 32 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Пицца 26/2/2020, 09:25 | 6 |
| Перевірений рецепт :) Тісто - 20 гр. дріждів, розвести у 1/2 склянки теплого молока, додати сюди ж 1 ч. лож. цукру + 1 ч. лож. олії + 1 лож. розтопленого масла (ще додаю десь 20 гр. теплої кип"яченої води). - Цьому дати постояти 5 хв. - Після чого додаємо 300-350 гр. муки, і вже коли місимо тісто додаємо 1 ч. л. солі (якщо додати зразу в дріжджі, то сіль вбиває дріжджеві бактерії d125) - Тісто місимо приблизно такої консистенції як на вареники (чуть-чуть вільніше), тому муки можна додавати поки не вимісимо, поки не буде тісто відставати менш більш від рук. - Відкладаємо тісто на 30 хв. в тепле місце і присипаємо зверху мукою, або накриваємо рушником. Паста Тушимо дрібненько нарізану цибулину і 2 зубочки часнику (теж дрібненько нарізати), це на 1 лож. масла. Потім добавляємо кетчуп або томатну пасту, протушуємо трішки, і ще долити десь 2-3 лож. води. Начинка Ковбаска, сир, помідори, оливки, кукурудза, ананаси, шампіньйони, сало, шинка - кому що до смаку! Процес приготування Розкачуємо тісто, приблизно 2-4 мм. товщина. Викладаємо його на змащену бляшку. Зверху мастимо пастою, повністю, всі краєчки. Тоді ставимо ковбаску, шинку чи ананаси, шампіньони (беру мариновані порізані, і тушу їх ще з цибулькою), сало, кукурудза... в кого яка фантазія. На верх завжди ставлю помідору, і присипаю тертим сиром (не жалію). Ставимо в розігріту до 200-250 градусів духовку, і випікаємо 5-8 хв, щоб тісто знизу підрум"янилось. СМАЧНОГО !!! P.s. Фото не моє, але в мене виходить ідентична піца, і вмить щезає кудись :) |
|
| |
olposs
Кількість повідомлень : 31 Пункти профілю : 31 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.07.2020 Звідки : Украина
| Тема: Re: Пицца 14/7/2021, 10:01 | 7 |
| - Каратуня пише:
- Хозяюшки, вы готовите своей семье пиццу дома? Какие рецепты теста используете, а то у меня не получается ничего нормального.
Делала много раз, но вот как-то не очень вкусно получается. То ли я не умею, то ли дело в оборудовании, ведь для пиццерии нужно оборудование для пиццерии купить в Украине Коринф. Пробовала делать пиццу и из покупного теста, свое дрожжевое и обычное, с разными соусами тоже пробовала, соус бывал свой, бывал магазинский тоже. Короче наша домашняя обычная духовка плохо подходит для пиццы. Хотя я и не такой большой любитель пиццы, могу обойтись и без нее. |
|
| |
Ліхтарик
Кількість повідомлень : 62 Пункти профілю : 82 Репутація : 0 Дата реєстрації : 06.05.2020
| Тема: Re: Пицца 7/8/2021, 16:09 | 8 |
| Недавно из Львова приехали, поездкой довольны. И еду заказывали вкусную из ресторана Ла Фамилия, это пицца и суши https://lafamiglia.restaurant/restaurant/sushi/ , Калифорния с угрем и лососем просто бесподобны. И надо сказать, что заказ привозят быстро, мы практически не ждали. 15 минут и все что заказывали в этом ресторане уже стоит на столе. |
|
| |
Fevziya
Кількість повідомлень : 56 Пункти профілю : 55 Репутація : -1 Дата реєстрації : 26.08.2021
| Тема: Re: Пицца 27/10/2021, 13:46 | 9 |
| Пробовала готовить пиццу по разным рецептам и все равно идеального не нашла. Поэтому проще заказывать доставку https://bellamozzarella.com.ua/ , к тому же пиццы у них реально вкусные и приближенные к идеальным на мой взгляд. |
|
| |
матрос
Кількість повідомлень : 59 Пункти профілю : 75 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.09.2020
| Тема: Re: Пицца 22/9/2022, 11:50 | 10 |
| А чи модна організувати замовлення піци прямо додому в селі? |
|
| |
оливка
Кількість повідомлень : 124 Пункти профілю : 164 Репутація : 0 Дата реєстрації : 29.02.2020
| Тема: Re: Пицца 22/9/2022, 13:45 | 11 |
| Я не можу сказати, що реально великий дегустатор і знаю про піцу все, та от точно можу порадити спробувати піцу Маргарита https://treba.pizza/frankivsk/trebapizza/pizza/pica-margarita Де тоненьке тісто і досить цікава начинка, яка реально відтворює максимально атмосферу Італії. Добре, що в нас теж навчилися готувати таку смачну піцу. |
|
| |
Спонсорований контент
| Тема: Re: Пицца | 12 |
| |
|
| |
|