Кількість повідомлень : 87 Пункти профілю : 141 Репутація : 0 Дата реєстрації : 22.06.2020
Тема: уборка 13/7/2023, 23:23
1
Интересует генеральная уборка квартир, можно клининговую компанию, можно частного мастера чистоты, лишь бы приехали завтра-послезавтра. Мы ремонт доделали, должны люди въехать туда на днях, квартиранты. Центр Львова. Можете рекомендовать кого-то?
Budeka
Кількість повідомлень : 31 Пункти профілю : 51 Репутація : 0 Дата реєстрації : 23.06.2020
Тема: Re: уборка 18/7/2023, 08:21
2
А вы сюда https://chystota.ua/cleaning/general/ обращались? Мы в этой фирме нашли услугу по уборке квартир после ремонтов. Цены нормальные. И приехать быстро смогли
матрос
Кількість повідомлень : 59 Пункти профілю : 75 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.09.2020
Тема: Re: уборка 31/7/2023, 18:53
3
Як можна знайти компанію для прибирання? Ось уже декілька тижнів я вимітаю килимки сама, але я так втомилася! Чи можете порекомендувати хорошу компанію, яка зможе зробити прибирання в оселе моєму за прийнятну ціну? Варто взагалі звертатися до професіоналів, або краще все ж таки продовжувати самостійно метушитися зі щіткою в руках?
оливка
Кількість повідомлень : 124 Пункти профілю : 164 Репутація : 0 Дата реєстрації : 29.02.2020
Тема: Re: уборка 31/7/2023, 18:56
4
Я теж зіткнулася з подібною проблемою і знайшла вигідне рішення - клінінгова компанія besporyadka . Їх послуги чудово вирішують питання прибирання помешкання. Вони пропонують широкий спектр послуг, від поверхонього прибирання до генеральної розчистки. Що мені сподобалось - вони використовують сучасні екологічні засоби, які не шкодять здоров'ю. Надійна команда професіоналів забезпечить якісне виконання роботи. Вартість послуг відповідає якості, а також є можливість обговорити індивідуальні умови співпраці.