Дівча
Кількість повідомлень : 371 Пункти профілю : 551 Репутація : 0 Дата реєстрації : 08.01.2020
| Тема: Я хочу дізнатися більше про брекети 3/7/2023, 13:52 | 1 |
| Доброго дня усім. Я хотіла би дізнатися більше про брекети. Чи можна користуватися ними для вирівнювання зубів будь-якого віку? Які основні переваги та недоліки брекетів? Чи існують альтернативні методи вирівнювання зубів, які варто також розглянути? |
|
kateostin
Кількість повідомлень : 3 Пункти профілю : 5 Репутація : 0 Дата реєстрації : 26.01.2022
| Тема: Re: Я хочу дізнатися більше про брекети 3/7/2023, 13:59 | 2 |
| Під час носіння брекетів необхідно дотримуватися особливої гігієни порожнини рота, включаючи ретельне чищення зубів та використання додаткових засобів догляду, таких як зубна нитка та ополіскувачі. |
|
Миша
Кількість повідомлень : 26 Пункти профілю : 32 Репутація : 0 Дата реєстрації : 19.11.2020
| Тема: Re: Я хочу дізнатися більше про брекети 3/7/2023, 14:02 | 3 |
| Підкажіть, скільки часу зазвичай потрібно носити брекети, щоб досягти бажаного результату? І які додаткові процедури та періодичні візити до стоматолога можуть бути необхідні під час носіння брекетів? |
|
Luter90
Кількість повідомлень : 78 Пункти профілю : 124 Репутація : 0 Дата реєстрації : 24.10.2021
| Тема: Re: Я хочу дізнатися більше про брекети 3/7/2023, 14:11 | 4 |
| Брекети - це ортодонтичні апарати, що використовуються для вирівнювання та корекції зубів. Вони можуть бути використані у будь-якому віці, але найкращі результати досягаються у дітей та підлітків, коли їх зуби ще формуються. Брекети дозволяють переміщати зуби поступово, коригуючи неправильний прикус і вирівнюючи зубну дугу. Основною перевагою брекетів є те, що вони ефективно впливають на вирівнювання зубів і поліпшення прикусу. Зі свого досвіду можу вам порекомендувати стоматологічну клініку "Сопрано" у Львові. Ця клініка має висококваліфікованих ортодонтів, які надають послуги з установки брекет-систем https://sopranodental.com/services/ortodontiia/breketi Вони використовують сучасні технології та матеріали, що дозволяють досягти найкращих результатів вирівнювання зубів. |
|
Спонсорований контент
| Тема: Re: Я хочу дізнатися більше про брекети | 5 |
| |
|