|
|
| А як ви відлучали діток від грудей ? | |
| Автор | Повідомлення |
---|
Olka
Кількість повідомлень : 5 Пункти профілю : 11 Репутація : 0 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бандерштат
| Тема: А як ви відлучали діток від грудей ? 18/8/2014, 10:16 | 1 |
| Я втомилась годувати грудьми. У мене болить все, коли я годую, а Вікуся все смокче і смокче мене. Починаю забирати груди - крик, плач, істерика. Годую тільки коли вкладаю спати, але буває і таке, що ранком довше любим повалятись в ліжку, то ще й ранком на сніданок має цицьку. Так в людних місцях, слава Богу, не просить, навчила якось так одразу, що нема. А от відлучити - ніяк не наважусь, з чого почати? |
| | | ·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· Admin
Кількість повідомлень : 760 Пункти профілю : 964 Репутація : 127 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 18/8/2014, 10:24 | 2 |
| - Sweet-Lana пише:
- Я втомилась годувати грудьми. У мене болить все, коли я годую, а Вікуся все смокче і смокче мене. Починаю забирати груди - крик, плач, істерика. Годую тільки коли вкладаю спати, але буває і таке, що ранком довше любим повалятись в ліжку, то ще й ранком на сніданок має цицьку. Так в людних місцях, слава Богу, не просить, навчила якось так одразу, що нема. А от відлучити - ніяк не наважусь, з чого почати?
Світланко, у нас така ж історія. Катрусі уже рік і сім місяців, а груди їсть, наче немовля, думаю, що через це і їсть погано, а відлучити ніяк не можу - такий плач і сльози, що моє материнське серце не витримує :lol: Так що чекаємо поради і історії відлучення наших матусь :bounce: |
| | | Muwka
Кількість повідомлень : 39 Пункти профілю : 48 Репутація : 1 Дата реєстрації : 20.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 22/8/2014, 00:04 | 3 |
| - Я втомилась годувати грудьми. У мене болить все, коли я годую, а Вікуся все смокче і смокче мене. пише:
О, знайомі відчуття :shock: Мені вдалось відлучити лише за другим разом. перший раз пробувала коли доці було 1,5 рочку - помастила соски зеленкою, вона подивилась, заховала груди під кофту, глянула на мене, щось собі подумала, підняла кофту і давай смоктати. так і ходила майже тиждень, як жабеня, з зеленим ротиком. вдруге я намастила соски вугільною таблеткою і мала вже не хотіла брати чорні груди. звичайно, відлученя було поступовим. спершу забирала денні годування (перед денним сном, коли доня просила цицю, пояснювала, що молочка вже нема і просила доню просто міцно притулитись), а приблизно через два тижня помало скорочувала нічні. домовлялись з чоловіком, що на час відлучення він буде вставати вночі. на все нам вистачило 4-6 тижнів |
| | | Конхвета
Кількість повідомлень : 29 Пункти профілю : 54 Репутація : 1 Дата реєстрації : 18.08.2014 Звідки : Бандерштат
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 24/8/2014, 15:49 | 4 |
| - Muwka пише:
- О, знайомі відчуття :shock: Мені вдалось відлучити лише за другим разом. перший раз пробувала коли доці було 1,5 рочку - помастила соски зеленкою, вона подивилась, заховала груди під кофту, глянула на мене, щось собі подумала, підняла кофту і давай смоктати. так і ходила майже тиждень, як жабеня, з зеленим ротиком. вдруге я намастила соски вугільною таблеткою і мала вже не хотіла брати чорні груди. звичайно, відлученя було поступовим. спершу забирала денні годування (перед денним сном, коли доня просила цицю, пояснювала, що молочка вже нема і просила доню просто міцно притулитись), а приблизно через два тижня помало скорочувала нічні. домовлялись з чоловіком, що на час відлучення він буде вставати вночі. на все нам вистачило 4-6 тижнів
Так, тут треба запастися терпінням і силою волі, бо коли дитя плаче, то материнське серце ну просто не може "не дрогнути " :lol: |
| | | Muwka
Кількість повідомлень : 39 Пункти профілю : 48 Репутація : 1 Дата реєстрації : 20.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 24/8/2014, 16:55 | 5 |
| в нас якось обійшлось без сильних плачів і істерик |
| | | ·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· Admin
Кількість повідомлень : 760 Пункти профілю : 964 Репутація : 127 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 24/8/2014, 17:15 | 6 |
| Старшого мені також було легко, можливо через те, що швидко вийшла на роботу, а от з донечкою - ніяк ! Чим більше я не даю, тим більше вона їх смокче ! |
| | | Наталі Волошка
Кількість повідомлень : 312 Пункти профілю : 329 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.10.2014
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 2/11/2014, 13:28 | 7 |
| Мишка, то, може, розкажіть, як саме..? |
| | | Розося
Кількість повідомлень : 18 Пункти профілю : 18 Репутація : 0 Дата реєстрації : 30.01.2020
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? 30/1/2020, 12:19 | 8 |
| Молока ставало менше і почала догодовувати. Так і перейшли. |
| | | Спонсорований контент
| Тема: Re: А як ви відлучали діток від грудей ? | 9 |
| |
| | | | А як ви відлучали діток від грудей ? | |
|
Схожі теми | |
|
| Права доступу до цього форуму | Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
| |
| |
| |
|