|
|
| Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? | |
| Автор | Повідомлення |
---|
Roksolana
Кількість повідомлень : 172 Пункти профілю : 230 Репутація : 32 Дата реєстрації : 23.10.2014
| Тема: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 8/11/2014, 12:46 | 1 |
| Особисто я купую одяг, який подобається, в якому зручно, а от купувати речі, бо сьогодні це в тренді - не для мене, хоча стараюся підглядати чи актуально те чи інше цього сезону. А так гадероб наповнений тільки тим, в чому буду ходити, речі, які бачу у мене стоять без діла, віддаю. Ось наприклад купила в СП довгий сарафан, одягнула раз чи два, ну не моє це, не подобаюся я собі в ньому, тому віддала, щоб дурно в шафі не застоювався. |
| | | firefox
Кількість повідомлень : 253 Пункти профілю : 368 Репутація : 81 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 9/11/2014, 11:33 | 2 |
| За модними тенденціями слідкую, люблю розглядати нові колекції дизайнерів, силуети, міксуваня речей, кольорів, аксесуарів, ще маю улюблену блогершу, яку читаю, захоплююсь її відчуттям стилю, але в мене своє поняття "модного". Для мене модно не те, що носять всі, а те - що носить 1-2 людини (образно), те що носять всі, це вже інкубатор. Дуже смішно, коли заходиш в якийсь магазин, а тобі продавець каже: "Ось це зараз модно, бо всі носять" аж хочеться їй сказати, щоб вивчила предмет перед тим як йти на роботу і не несла всяку єрєсь... Щоб вдягатись модно, потрібно мати дуже хороший дохід, особливо, в нашій країні, але щоб вдягатись стильно, потрібно мати відчуття стилю і не обов'язково бути сильно заможним. Я вдягаюсь тільки в таке, що мені "пасує", є багато речей, які мені дуже подобаються, але я знаю, що мені в таких речах не буде гарно, тому такі речі не купую, а тільки любуюсь. Благо, маю стандартну фігуру і ріст, тому, впринципі, таких винятків мало, але вони є.
Останній раз редагувалося: firefox (9/11/2014, 13:02), всього регувалося 1 раз(-и) |
| | | Roksolana
Кількість повідомлень : 172 Пункти профілю : 230 Репутація : 32 Дата реєстрації : 23.10.2014
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 9/11/2014, 12:48 | 3 |
| Оля, згідна з тобою! Треба мати відчуття смаку))) А яка твоя любима блогерша? Поділися, я б почитала |
| | | firefox
Кількість повідомлень : 253 Пункти профілю : 368 Репутація : 81 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 9/11/2014, 13:01 | 4 |
| ну, то не так читати, як роздивлятись треба http://atlantic-pacific.blogspot.com/ |
| | | Roksolana
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 9/11/2014, 13:19 | 5 |
| Оцей перший плащик ніби нічого такого особливого, а от бант його доповнює, люблю таке |
| | | firefox
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 9/11/2014, 13:21 | 6 |
| ти натискай на Older posts внизу і дивись дальше, в неї там мільйон сторінок |
| | | Elle
Кількість повідомлень : 252 Пункти профілю : 278 Репутація : 26 Дата реєстрації : 24.10.2014
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 9/11/2014, 20:48 | 7 |
| Привіт, дівчата!..гарна темка!.. Оля, дякую за класне посилання, розглядаю луки із задоволенням!..) Я теж цікавлюсь тенденціями, люблю порозглядати-почитати, та у виборі речей керуюсь принципом "модно те, що мені пасує"... і теж не люблю ті "інкубатори"...буває так забагну щось, а коли бачу, що всі вже ходять, то пропадає бажання... Взагалі я ще той шопоголік в плані одягу, вже в шафі місця нема, а все хочеться нового і нового...) |
| | | krapochka
Кількість повідомлень : 122 Пункти профілю : 159 Репутація : 31 Дата реєстрації : 02.11.2014
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 13/11/2014, 16:52 | 8 |
| Гарна темка. Я теж вважаю, що дівчина/жінка буде виглядати гарно, якщо одягнута з відчуттям стилю+нотки модних тендецій. Оля, по твоїх дописах бачу, що ти дуже розбираєшся в "модних штучках" . А от в мене з цим проблеми Дуже часто стою перед вибором купити чи не купити. Бо не знаю точно з чим одягнути, куди одягнути, якими аксесуарами доповнити тощо. Одним словом, у питаннях стилю в мене повний капут Так що в основному дивлюся-любуюся, а купую, коли вже дійсно треба. Я от хотіла тобі, Оля запропонувати (якщо б ти мала таке бажання, звичайно) створити тут темку для таких чайників як я в якій би можна було з тобою радитись по "модних питаннях", враховуючи фігуру, ріст, спосіб життя тощо, фарбування волосся, макіяж.... Щось типу консультант по модних питаннях або стильний консультант Дівчата, як дивитесь на таку ідею? |
| | | Лю
Кількість повідомлень : 174 Пункти профілю : 210 Репутація : 32 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 13/11/2014, 18:13 | 9 |
| - firefox пише:
- ну, то не так читати, як роздивлятись треба
http://atlantic-pacific.blogspot.com/ пам"ятаю-пам"ятаю, як ти мені колись в ПП скинула посилання на цей блог )) дякую передивлялась не один раз і в закладки поставила, але останнім часом вже призабула, дякую, що нагадала :) |
| | | Elle
Кількість повідомлень : 252 Пункти профілю : 278 Репутація : 26 Дата реєстрації : 24.10.2014
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 13/11/2014, 21:27 | 10 |
| - krapochka пише:
- Гарна темка. Я теж вважаю, що дівчина/жінка буде виглядати гарно, якщо одягнута з відчуттям стилю+нотки модних тендецій.
Оля, по твоїх дописах бачу, що ти дуже розбираєшся в "модних штучках" . А от в мене з цим проблеми Дуже часто стою перед вибором купити чи не купити. Бо не знаю точно з чим одягнути, куди одягнути, якими аксесуарами доповнити тощо. Одним словом, у питаннях стилю в мене повний капут Так що в основному дивлюся-любуюся, а купую, коли вже дійсно треба. Я от хотіла тобі, Оля запропонувати (якщо б ти мала таке бажання, звичайно) створити тут темку для таких чайників як я в якій би можна було з тобою радитись по "модних питаннях", враховуючи фігуру, ріст, спосіб життя тощо, фарбування волосся, макіяж.... Щось типу консультант по модних питаннях або стильний консультант Дівчата, як дивитесь на таку ідею? Ага, прикольна ідея!..Може бути темка типу "Консультації стиліста"))) Якщо Оля не проти звісно...) |
| | | firefox
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 13/11/2014, 22:19 | 11 |
| - Код:
-
Я от хотіла тобі, Оля запропонувати (якщо б ти мала таке бажання, звичайно) створити тут темку для таких чайників як я в якій би можна було з тобою радитись по "модних питаннях", враховуючи фігуру, ріст, спосіб життя тощо, фарбування волосся, макіяж.... Щось типу консультант по модних питаннях або стильний консультант ой, дякую за довіру, конечно я, звичайно, можу і порадити і підказати, але в мене свій смак, і він не кожному може бути до вподоби, але безумовно темку створюйте, а я чим зможу - допоможу |
| | | Оля
Кількість повідомлень : 186 Пункти профілю : 228 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.11.2014 Звідки : Харкiв
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 14/11/2014, 08:50 | 12 |
| не слежу за модой одеваюсь, как сама чувствую часто бывает, захочется какую-нибудь вещицу, которой нет ни у кого, надыбаю-куплю, а потом эта вещица через полгода входит в нашу "рыночную моду")) тогда интерес к ней пропадает) или беру понравившуюся вещь, ношу, потом от окружающих узнаю, что она модна в текущем сезоне, приятно, лестно) Дома преобладает спортивный, повседневный стиль Для работы, конечно, хочется постоянно обновить свой гардероб новенькой юбочкой, кофточкой, платьицем)
|
| | | firefox
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 14/11/2014, 11:10 | 13 |
| - Оля пише:
- не слежу за модой
одеваюсь, как сама чувствую часто бывает, захочется какую-нибудь вещицу, которой нет ни у кого, надыбаю-куплю, а потом эта вещица через полгода входит в нашу "рыночную моду")) тогда интерес к ней пропадает) или беру понравившуюся вещь, ношу, потом от окружающих узнаю, что она модна в текущем сезоне, приятно, лестно) Дома преобладает спортивный, повседневный стиль Для работы, конечно, хочется постоянно обновить свой гардероб новенькой юбочкой, кофточкой, платьицем)
і в мене те саме, не знаю чи це бзік якись чи комплекс, але коли на комусь побачу таку ж річ, я її більше не вдягну ніколи або лежить без толку або продаю... |
| | | Оля
Кількість повідомлень : 186 Пункти профілю : 228 Репутація : 22 Дата реєстрації : 11.11.2014 Звідки : Харкiв
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? 14/11/2014, 12:44 | 14 |
| раньше, по детству (в школьные годы) было модно то, что носят все) а сейчас модно то, чего нет ни у кого))) |
| | | Спонсорований контент
| Тема: Re: Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? | 15 |
| |
| | | | Чи дотримуєтеся Ви модних тенденцій? | |
|
| Права доступу до цього форуму | Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
| |
| |
| |
|