KlaVka
Кількість повідомлень : 33 Пункти профілю : 91 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.03.2020
| Тема: Чи погано жити у передмісті? 27/12/2021, 13:14 | 1 |
| У мене зараз проблема, вірніше ніяк не можу вирішити де краще купити квартиру у Києві чи у передмісті. Ніби то столиця гарно бо там є все що хочеш, гарні будинки, багато людей і все таке.. а у передмісті тихіше.. Що порадите? |
|
OkiDoki
Кількість повідомлень : 56 Пункти профілю : 56 Репутація : 0 Дата реєстрації : 28.02.2020
| Тема: Re: Чи погано жити у передмісті? 29/12/2021, 18:51 | 2 |
| - KlaVka пише:
- У мене зараз проблема, вірніше ніяк не можу вирішити де краще купити квартиру у Києві чи у передмісті. Ніби то столиця гарно бо там є все що хочеш, гарні будинки, багато людей і все таке.. а у передмісті тихіше.. Що порадите?
Гадаєте у передмісті немає людей і гарного житла? То стереотипи. Зараз містечка неподалік від Києва дуже гарно розвиваються і там також будують гарне сучасне житло. От наприклад ЖК Гранд Бурже www.grandbourget.com тільки уявіть на території будується власний торгово-розважальний центр з кінотеатром, ресторанами, дитячою ігровою зоною, двома басейнами, спортивним клубом, великим супермаркетом та різними магазинами. Тому це все залежить від вас. |
|