| А куди ви цього року їздили відпочивати ? | |
|
Автор | Повідомлення |
---|
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· Admin
Кількість повідомлень : 760 Пункти профілю : 964 Репутація : 127 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 19/8/2014, 08:55 | 1 |
| Цікаво, куди цього сезону - без Криму їздили відпочмвати матусі з дітками ? |
|
| |
Tanuxa
Кількість повідомлень : 153 Пункти профілю : 173 Репутація : 6 Дата реєстрації : 20.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 23/10/2014, 16:49 | 2 |
| Ми були в Болгарії, щось так мені там, але однозначно зрозуміла, що туда без мультиварки нема чо їхати |
|
| |
Кварцяночка
Кількість повідомлень : 217 Пункти профілю : 241 Репутація : 22 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : м. Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 24/10/2014, 06:12 | 3 |
| Ми відпочивали в Хорватії з маленьким синочком:) відпочили супер, дуже переживала як все пройде, тому що як не як, а малому тільки виповнилось 8міс, але все було гаразд:) купа вражень. Аж не хотілось повертатись додому:( |
|
| |
firefox
Кількість повідомлень : 253 Пункти профілю : 368 Репутація : 81 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 24/10/2014, 09:39 | 4 |
| в мене такий стан стабільно кожного року в останній дні відпочинку от думаю, може то вже звичка виробилась чи самонавіювання якесь минулого року були в Греції, цього року на Кіпрі, десь зберусь з думками - пороблю фотозвіти |
|
| |
·٠•●๑...Оливка....๑●•٠· Admin
Кількість повідомлень : 760 Пункти профілю : 964 Репутація : 127 Дата реєстрації : 17.08.2014 Звідки : Бурштин
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 24/10/2014, 10:44 | 5 |
| Ого, Кварцяночка, ти ризикова. А ми традиційно -на Шацьких озерах! ЛЮбимо ми і особливо діти туди їздити. Маємо там жіночку - то вже нам, як рідна років 9 підряд їздимо до неї. Є своя краса на тих озерах !!! _________________ Ми всі одна сім‘я, Єдина ми родина – Мільйони різних «Я», А разом – Україна!
|
|
| |
Натали Я
Кількість повідомлень : 191 Пункти профілю : 208 Репутація : 21 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 24/10/2014, 13:12 | 6 |
| Ми на море не вибрались,бо бабусі би цього не пережили, "як можна таку маленьку дитину везти на море, ви з'їхали з глузду, це безвідповідально...", тому ми поїхали на Шацькі озера і в Закарпаття, на озеро Бумеранг,в Косино.ще двічі з 'їздили на Буковель і двічі до прабабусі на дачу під Львовом.як на мене,літо було класне і насичене |
|
| |
Наталі Волошка
Кількість повідомлень : 312 Пункти профілю : 329 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.10.2014
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 25/10/2014, 12:32 | 7 |
| Так-так, і ми від бабусь наслухались... вже було навіть таке, типу, НІ і ВСЕ! А чоловікова мама, то ще кілька тижнів не говорила з ним - живе далеко, то тяжче було розтопити лід)))). Але ми поусміхалися, всіх заспокоїли і теж з 8-мимісячним Марчиком полетіли в Туречину. І це була чи не найчарівніша моя поїздка.. Хоча бувала і в екзотичніших країнах;)) але тут інше - якесь таке задоволення від того, що ми разом, що МОЖЕМО продовжувати відриватись і насолоджуватись подорожами в такій компанії)))). Наталі, у вас це теж попереду!! Та й ваші тріпи Україною - це теж дуже круто! Зрозуміла, що не так важливо: море, гори і де, а головне, що ми одна сім'я, якій добре разом! Просто для мене саме море цього року було аж надто довгоочікуваним... Останні 2 роки не вдавалося вибратись. |
|
| |
Кварцяночка
Кількість повідомлень : 217 Пункти профілю : 241 Репутація : 22 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : м. Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 25/10/2014, 12:35 | 8 |
| Головне не боятись і ні кого не слухати, окрім себе |
|
| |
ivnata
Кількість повідомлень : 91 Пункти профілю : 104 Репутація : 19 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 25/10/2014, 23:43 | 9 |
| А ми цього року в Єгипті відпочивали. Мені дуже сподобалося, а Червоне море - то взагалі казка. Забули навіть про те, що там акули зрідка плавають |
|
| |
Elle
Кількість повідомлень : 252 Пункти профілю : 278 Репутація : 26 Дата реєстрації : 24.10.2014
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 26/10/2014, 09:30 | 10 |
| Ой, дівчатка, яка класна темка!..Ви молодчинки, що з дітками вибрались і відпочили!..А ми цього року нікуди не їздили, тільки в бабусі з дідусем гостювали трохи...Але якби була можливість, то теж би нікого не слухала і махнула б з малятком...Думаю їй би сподобалось, бо вагітною була на морі, то так кайфувала і почувала себе супер!.. |
|
| |
Кварцяночка
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 26/10/2014, 12:28 | 11 |
| а я коли була вагітна не могла нікуди іхати дальше франківська, через те що всю першу половину вагітності пролежала на збереженні. Тому вирішили, що цього року обов`язково поідемо, хоча теж вагалась до останнього, всі переконували що не треба іхати з такою малою дитиною та ще й машиною. Але ми ризикнули, єдине що в дорозі малий майже завжди зависав на грудях, в дорозі я ще раз зацінила як добре що годую грудьми. У нас на морі навіть 5-й зубчик виліз, чисто випадково його намацала, і спав він набагато краще ніж вдома, прокидався вночі тільки 1 раз, ну звичайно в морі не купали, тому що різкий перепад температури, то ми мали басейник, набирали туди води і Марчик там хлюпався. Так що не потрібно нікого слухати. Ну звичайно ця подорож ризикована, але слава Богу все було гаразд і всі відпочили супер:) |
|
| |
Roksolana
Кількість повідомлень : 172 Пункти профілю : 230 Репутація : 32 Дата реєстрації : 23.10.2014
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 26/10/2014, 21:20 | 12 |
| Ми цього року планували поїхати в Болгарію, але наші плани, на жаль, накрилися мідним тазом, прийшлося пожертвувати відпочинком заради благої справи, тому ми не розстроїлися, наступного року все вдасться))) |
|
| |
SoloNes
Кількість повідомлень : 93 Пункти профілю : 126 Репутація : 25 Дата реєстрації : 23.10.2014
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 26/10/2014, 21:24 | 13 |
| Я цього року ціле літо відпочивала на Бумерангу (майже щодня), в Косино їздила. А чоловік заробляв гроші |
|
| |
Брюнеточка
Кількість повідомлень : 53 Пункти профілю : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : м. Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 27/10/2014, 09:01 | 14 |
| Ми цього року відпочивали в Грузії в Батумі Дуже сподобалося, маса вражень і обов"язково ще туди поїдемо |
|
| |
marmyljadka
Кількість повідомлень : 189 Пункти профілю : 207 Репутація : 26 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 27/10/2014, 13:29 | 15 |
| Ми відпочивали двічі... Перший раз - в Одесі, правда теж було не зовсім комфортно через події в державі, але всеж... А вдруге - декілька неймовірних днів під Буковелем!!! _________________ Дев'ять місяців носиш, десять годин народжуєш, півроку не спиш, а вона, бачте, на татка схожа...
|
|
| |
kiber.zljy4ka
Кількість повідомлень : 42 Пункти профілю : 45 Репутація : 3 Дата реєстрації : 29.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 1/11/2014, 23:40 | 16 |
| Ми цього року були в Чорногорії. Я закохалась в цю країну. Надзвичайно красива!!! Позаминулого року були в ОАЕ. Ну це взагалі інший світ. Можна розповідати безкінечно. Тому краще хоча б один раз побачити!!! Це неймовірна краса! |
|
| |
kiber.zljy4ka
Кількість повідомлень : 42 Пункти профілю : 45 Репутація : 3 Дата реєстрації : 29.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 1/11/2014, 23:47 | 17 |
| Ще були цього року на Шацьких озерах - на Світязі. Мені навіть страшно згадувати той кошмар, що я пережила. Отравилась там невідомо чим (скоріше за все пончиком із згущонкою), за 4 год страшної діареї і блювання в мене було ужасне обезводнення організму, мене схватили судоми, віднялись руки і ноги, що мене ледве в реанімації відкачали (зі мною в житті такого не було). Аптеки із елементарним вугіллям на території турбаз не було. Тому мабуть більше на Світязь я не поїду. В чоловіка організм сильніший то йому просто укол в лікарні зробили, хоча теж намучився. Тому будьте дуууууже уважні із їдою на Світязі, особливо те все, що носять по пляжу. |
|
| |
Мотря
Кількість повідомлень : 367 Пункти профілю : 504 Репутація : 137 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 00:13 | 18 |
| Ну ти жесть розказуєш. А малий був на тих озерах з вами? |
|
| |
kiber.zljy4ka
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 00:38 | 19 |
| Ага. Був. Ми ще так день пораділи, що дав Бог розуму його нічим не накормити, що з ним все ок. Приїхали до родичів за 30 км від Світязя, день побули, наступає ніч і в малого температура, понос, рвота. При чому, що малому я нічого такого екстра не давала. Без поняття від чого в нього то почалось. Ми ще думали може то сама вода там якась не добра. То ми з малим ніч відмучились і з самого ранку поїхали додому всі 3-є з температурою 38. То це був найгірший відпочинок в мому житті. Малий ще тиждень по приїзду мав темп. і понос. Отакі в нас були пригоди ((( |
|
| |
Мотря
Кількість повідомлень : 367 Пункти профілю : 504 Репутація : 137 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 00:56 | 20 |
| Може, то якийсь ротавірус? Бо від пончика така картина, як ти описала... Даааа, добре, що все добре закінчилося, такого відпочинку, справді, ворогові не побажаєш. Бажаю, щоб ви перший і останній раз так відпочивали. |
|
| |
Ароматна
Кількість повідомлень : 18 Пункти профілю : 25 Репутація : 5 Дата реєстрації : 24.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 09:17 | 21 |
| А ми поїхали в Рим, а потім махнули на о. Іскія. Там варто побувати всім) Термальні джерела, гігантські лимони, неймовірний вигляд на море, яхти - цей острів живе своїм окремим життям. |
|
| |
Honda Admin
Кількість повідомлень : 406 Пункти профілю : 549 Репутація : 64 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Надвірна
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 09:47 | 22 |
| Я на наступний рік хочу десь поїхати. Хотілося би десь закордон, але вже побачимо) Кіберзлючко, такого точно нікому не побажаєш( ми як колись були на Світязі, то продукти мали свої і самі собі все готували. |
|
| |
firefox
Кількість повідомлень : 253 Пункти профілю : 368 Репутація : 81 Дата реєстрації : 22.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 10:15 | 23 |
| так, беру на замітку Грузію і ОАЕ, ближче до літа буду просити фото-звітики про ОАЕ давно думаю, але ми на відпочинок тільки з дітьми (навіть з самих пеленок), тому Емірати відкладала завжди через високі температури, але діти вже підросли, може й спробуємо |
|
| |
kiber.zljy4ka
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 19:45 | 24 |
| Тільки літом в Емірати не їдьте! Або весною або осінню плануйте відпочинок. Ми були в серпні. То температура +60 в тіні і 100% вологості - це сауна ховається. Вночі найменше що було це +37. Море було таке як гаряча ванна. Єдине спасіння - це був басейн із охолодженою водою і кондиціонери у всіх приміщеннях. Ну це незабуваємі відчуття, коли ти за 5хв перебування на вулиці мокрий наче після душу ))) |
|
| |
Червень
Кількість повідомлень : 101 Пункти профілю : 114 Репутація : 15 Дата реєстрації : 24.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 21:02 | 25 |
| Ми нікуди не їздили, хотіла в гори з малим махнути, але він перебудував плани - щось прихворів і не ризикнула поїхати. Чекаю наступного літа |
|
| |
Tanuxa
Кількість повідомлень : 153 Пункти профілю : 173 Репутація : 6 Дата реєстрації : 20.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 2/11/2014, 22:11 | 26 |
| - Код:
-
а я коли була вагітна не могла нікуди іхати дальше франківська, я була вагітною(малою) в Єгипті і на піраміди ))) ми теж всюди лиш з малими, саме перше, це як малій було 9міс і малому 1,9мвс. були на Шац. озерах, теж не оцінила те, хоч віддихали в класній садибі, не уявляю що то було б якби в тих хатках віддихали... але то таке потім був через рік Єпитет, трохи дорога тяжка була через малу, їй було 1,9р потім був Крим ЮБК...я в шоці з наших цін звичайно, більше б туда не поїхала, тим більше тепер потім Турція цього року Болгарія... що буде слідуючим літом не прогнозую, маю чуйку, що обмежимося селом |
|
| |
Solya
Кількість повідомлень : 34 Пункти профілю : 36 Репутація : 4 Дата реєстрації : 30.10.2014
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 7/11/2014, 15:55 | 27 |
| Танюха, а ну оптимістичніше, хоч я теж як дивлюся на курс валют, то руки опускаються...
Ми з дітками були на початку червня в Туреччині, вибирали з того що поближче, де тепло в цей час і не потрібно візи) Ну і горящу путівку можна виловити))) Перший раз з двома донечками їхали минулого року у вересні в ту ж Туреччину, меншій якраз був виповнився рік, старшій 5, то вересень мені там сподобався найбільше, такий дійсно оксамитовий, бо у червні море було теплим, але трохи різким чи що... Ну і на моє д.н. в серпні ми вже традиційно їдемо десь до нас в гори до Буковелю з чоловіком і дітками, поки погода останні роки тішила, в нас була неймовірна жара, а там так класно тепло і свіжо! |
|
| |
Брюнеточка
Кількість повідомлень : 53 Пункти профілю : 58 Репутація : 11 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : м. Івано-Франківськ
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? 7/11/2014, 17:07 | 28 |
| - Solya пише:
- Танюха, а ну оптимістичніше, хоч я теж як дивлюся на курс валют, то руки опускаються...
Я, коли побачила ціни на переліт, от буквально на вихідних моніторила ціни, то я в шоці .... де листопад а де серпень, а ціни дорожчі в рази від цьогорічних, які куплялися за 3 місяці до подорожі ... і курс долара не дозволяє мріяти про відпочинок |
|
| |
Спонсорований контент
| Тема: Re: А куди ви цього року їздили відпочивати ? | 29 |
| |
|
| |
| А куди ви цього року їздили відпочивати ? | |
|