ФорумОстанні зображенняПошукЗареєструватисьВхід

Поділитися | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов
 

 Супи-пюре

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
АвторПовідомлення
FataMorgana

FataMorgana

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Супи-пюре   Супи-пюре Empty27/10/2014, 08:37
1

Смачні та густі супи-пюре
Супи-пюре 244adub
Гарбузовий крем-суп #2
Грибний крем-супчик #2
Суп-пюре з брокколі #3
Сочевичний суп-пюре з баклажаном #4
Французький грибний крем-суп #5
Суп-пюре із цвітної капусти #6
Гарбузовий суп-пюре з курячим м'ясом #7


Останній раз редагувалося: FataMorgana (22/11/2014, 14:32), всього регувалося 3 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty29/10/2014, 18:37
2

Дуже люблю супи-пюре. Переважно роблю їх "на око" і без точних рецептів або з приблизними складниками.
Часто роблю гарбузовий з часничком, сирний, грибний і просто овочевий.
Гарбузовий крем-суп

гарбуз (очищений) — 600г; базилік — 1/2ч.л.; петрушка — 1/2ч.л.; цибуля — 1шт; олія; тісто слоєне; сіль; часник — 1 зуб.

Приготування:
Очищений гарбуз нарізати на кубики. Обсмажити на олії мілко нарізані цибулю та часник. Додати гарбуз, порізану зелень та сіль. Залишити тушитися на маленькому вогні до готовності гарбуза, підливаючи по необхідності воду. Після цього пропустити все через блендер до кремовидного стану.

( Я робила ще інакше: давала майже порівну гарбуза і картоплі, трохи моркви, відварювала до готовності. Потім збивала в блендері, додавала спеції, вершки або сметану, зелень, часник. Закипіло і готово;) Можна в тарілку давати зелень, грінки чи шинку.)

Грибний крем-супчик


1. відварити картоплю, злити майже всю воду
2. грибочки (шампіньйони, а ще ліпше наполовину з вареними білими) протушити в олії з цибулею
3. все це добро збити у блендері
4. додати спеції і вершки, довести до кипіння і виключити.
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty29/10/2014, 18:38
3

Суп-пюре з брокколі


Ніжний та легкий суп-пюре. Замість курячого філе у рецепті можна використовувати філе індика.

ІНГРЕДІЄНТИ:
Брокколі - 400 гр.
Куряче філе - 2 шт.
Картопля - 3-4 шт.
Морква середня - 2 шт
Цибуля - 2 шт.
Олія - 2 ст.л.
Спеції - до смаку

ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе порізати кубиками. Картоплю порізати кубиками. Моркву також нарізаємо шматочками.
Цибулю тушимо на олії. Варимо суп 15 хвилин.
Потім добавляємо розібране на суцвіття брокколі, посолити, поперчити і варити ще 10 хвилин.
Готовий суп збити за допомогою блендера.
Прикрасити зеленню.
Куряче філе я не перебивала в блендері, а залишала цілі кусочки.
Якщо після блендера залишаються комочки, можна додатково перетерти суп через сито.
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty29/10/2014, 18:38
4

Сочевичний суп-пюре з баклажаном
Супи-пюре E7536b_780x
Інгредієнти
сочевиця червона 150 г
баклажани 450 г
томати 300 г
олія 60 г
сіль 20 г
суміш перців мелена 2 г
вода 1 л

Сочевичні супи дуже смачні і корисні. Зараз, коли за вікном сиро і холодно, такі супи є хорошою насичуючою і зігріваючою стравою. Особливе задоволення їсти свіжоприготований гарячий суп-пюре з невеликих супниць або піалок, приправивши прянощами за смаком.

Приготування:
Баклажани потрібно промити, зрізати шкірку, нарізати невеликими шматочками. Посипати сіллю, перемішати і залишити на 15-20 хвилин. Сочевицю потрібно промити, покласти в каструлю, залити 1 літром води. Довести до кипіння, варити близько години.
Супи-пюре 847fc1

Баклажани промити від солі, дати стекти воді. Злегка обсмажити на 2 ст.л. олії.
Супи-пюре D5e639

Додати скибочки баклажанів до сочевиці. Проварити 5 хвилин.
Супи-пюре F93593

Помідори очистити від шкірки, подрібнити в пюре. Злегка протушкувати пюре на 1 ст.л. олії. Додати до сочевиці і баклажанів. Проварити ще 5 хвилин.
Супи-пюре 0d7154

Готовий суп спробувати на сіль. Подрібнити блендером в пюре. Малоапетитна суміш перетворюється в ніжний суп-пюре в осінніх тонах.
Супи-пюре 8972a4

При подачі приправити свіжомеленою сумішшю перців.
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty29/10/2014, 18:39
5

Французький грибний крем-суп
Супи-пюре Be8dfb_780x

Інгредієнти
печериці 500 г
бульйон курячий 1,5 л
масло вершкове 6 ст. ложок
вершки (15-20 %) 300 мл
цибуля ріпчаста 1 шт.
часник (зубці) 2 шт.
горіх мускатний   
сіль
перець чорний мелений

Дуже ароматний і ніжний суп.
Для приготування супу-пюре цибулю треба порізати кубиками, часник — пластинками. Підсмажити їх на вершковому маслі(4 ст.ложки) до легкої золотистості:
Супи-пюре 093567
Додати порізані пластинками гриби і просмажити ще 5-6 хвилин на малому вогні:
Супи-пюре D32c73
Тим часом в каструлі підсмажити борошно1-2 хвилини на 2 ст. ложках вершкового масла:
Супи-пюре 1997d4
До грибів додати 1 склянку вершків, прогріти майже до кипіння і за допомогою блендера перетворити на пюре:
Супи-пюре F04487
В каструлю з борошном влити гарячий курячий бульйон, грибне пюре, додати мускатний горіх, посолити, поперчити, довести до кипіння. В кінці додати решту вершків і прогріти:
Супи-пюре E4eba6
Досолити за потребою і подавати гарячим:
Повернутися до початку Перейти донизу
Honda
Admin
Honda

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty29/10/2014, 18:39
6

Суп-пюре із цвітної капусти
Супи-пюре D0769b_780x

Інгредієнти
капуста цвітна 500 г
картопля 3-4 шт.
цибуля ріпчаста 1 шт.
олія 4 ст. ложки
морква 1/2 шт.
сметана 200 г
бульйон курячий 2 л
сіль за смаком
сир твердий 100 г
кріп
грінки
Дуже ніжний літній бюджетний суп. Чудовий смак при безпроблемному приготуванні.
Цвітну капусту відварити окремо 5-6 хвилин. Воду злити.
В банячку потушити на олії дрібнопосічену цибулю на маленькому вогні 5-6 хвилин. Додати порізану дрібними кубиками картоплю і порізану маленькими шматочками моркву і тушкувати ще 6-7 хвилин, помішуючи. Додати бульйон. Варити 7-10 хвилин. Додати цвітну капусту. Проварити 2-3 хвилини. Посолити до смаку. Подрібнити суп блендером. Додати сметану, потертий сир і нагріти до кипіння. Ще раз посолити до бажаного смаку. Подавати, посипавши свіжим кропом з грінками.
Повернутися до початку Перейти донизу
krapochka

krapochka

Кількість повідомлень : 122
Пункти профілю : 159
Репутація : 31
Дата реєстрації : 02.11.2014

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty15/11/2014, 18:55
7

Гарбузовий суп-пюре з курячим м'ясом


Супи-пюре Cec05b369138

Склад:
куряче філе 200г
гарбуз 300г
картопля 3шт
цибуля 1шт
часник 3 зубчика

Приготування:
Куряче філе порізати на дрібні шматочки і відварити до готовності.
В сотейнику (або сковороді з високими боками) обсмажити часник з цибулькою, додати порізану кубиками картоплю і гарбуз. Обсмажувати 5 хвилин. Долити м'ясного бульйону і залишити тушкуватися до готовності. Потім перетерти все блендером. Додати кусочки м'яса. При подачі на стіл посипати зеленню і сухариками.
Ще прочитала на просторах нету, що гарбузові супи смакують з пореєм. Додавати при подачі на стіл.

Смачного!!!
Повернутися до початку Перейти донизу
Rozumnichka

Rozumnichka

Кількість повідомлень : 89
Пункти профілю : 93
Репутація : 4
Дата реєстрації : 26.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty1/12/2014, 23:08
8

Вчора зробила цей суп-пюре з гарбузом і курячим м'ясом - смачненький girl , надзвичайно, навіть моя дитина їла із задоволення хоча, гарбуз недолюблює... Правда у рецепті не вказано на яку кількість води ця порція продуктів. Я робила на 2 л кастрюльку, то вийшов, рідкуватий, можна було б густіший, відповідно на наступний раз буду збільшувати к-сть складових.
Повернутися до початку Перейти донизу
Спонсорований контент




Супи-пюре Empty
ПовідомленняТема: Re: Супи-пюре   Супи-пюре Empty
9

Повернутися до початку Перейти донизу
 

Супи-пюре

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

 Схожі теми

-
» М"ясні супи
» Овочеві супи
» Рибні супи
» Сирні супи
» Грибні супи

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Перші страви-