FataMorgana
Кількість повідомлень : 217 Пункти профілю : 342 Репутація : 36 Дата реєстрації : 23.10.2014 Звідки : Івано-Франківськ
| Тема: Морозиво, желе, крем 26/10/2014, 23:45 | 1 |
|
Останній раз редагувалося: FataMorgana (2/11/2014, 16:37), всього регувалося 2 раз(-и) |
|
Ага
Кількість повідомлень : 132 Пункти профілю : 150 Репутація : 24 Дата реєстрації : 24.10.2014
| Тема: Re: Морозиво, желе, крем 2/11/2014, 09:39 | 2 |
| Привіт! В п"ятницю старша доця попросила приготувати десерт, вони з дівчатами вирішили міні святкування Хелловіна організувати. Треба було на виніс. Ще раз переконалась у простоті і швидкості цього рецепту. А смак завжди радує. Цього разу я виклала желе в одноразові пластмасові прозорі коробочки з кришечками. Вирізала з паперу трафарет: привида, кажана і ще якісь страшилки, і просто посипала какао, вийшло цікаво. І головне зручно на виніс. Але треба пам"ятати, що десерти з вершків, без холодильника, швидко псуються. ЖЕЛЕ З ВЕРШКІВ 0.5 л 30% вершків я завжди беру Ямницькі 1 ст.л. швидко розчинного желатину цукрова пудра чи цукор до смаку ванільний цукор за бажанням окріп 50-70мл Збиваємо міксером вершки додаючи поступово цукор і ванільний цукор. Желатин заливаємо майже окропом і дуже ретельно розмішуємо до розчинення. Повільно, тонкою цівкою, вливаємо желатин, через ситечко в вершки, одночасно збиваючи міксером. Ставимо на 3-5хв в морозилку, не забуваємо щоб сильно не застило. Витягуємо і знову збиваємо міксером. Перекладаємо в креманки і прикрашаємо. Ставимо в холодильник хоча б на 1 годину.
А можна взяти цей рецепт за основу і додати все, що підкаже наша фантазія і настрій: фрукти, сухофрукти, шоколад, замість окропу можна желатин розчинити в гарячому фруктовому сиропі(тоді зменшуємо за смаком цукор і пам"ятаємо, що колір желе зміниться). Я іноді подвоюю порцію і використовую замість крему в бісквітні торти і тортики без випічки. |
|
Розося
Кількість повідомлень : 18 Пункти профілю : 18 Репутація : 0 Дата реєстрації : 30.01.2020
| Тема: Re: Морозиво, желе, крем 30/1/2020, 12:17 | 3 |
| Я роблю желе разнокольорове , ріжу і заливаю желе із сметани. Прикольне) |
|
Спонсорований контент
| Тема: Re: Морозиво, желе, крем | 4 |
| |
|